Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Προδοσία»
Media

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Προδοσία»

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Προδοσία», θα δούμε τον Αλί, οδηγημένο από την ζήλεια του που η Τζεμιλέ αποφάσισε να παντρευτεί τον ψαρά, και την οργή του που η Καρολίν πούλησε το σκάφος, να αρπάζει τις δύο γυναίκες, να τις βάζεις στο σκάφος και να το οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα πάνω στην καλύβα του ψαρά.


Η καλύβα διαλύεται ολοσχερώς και οι δύο γυναίκες, σοβαρά τραυματισμένες οδηγούνται από τους έκπληκτους περαστικούς στο νοσοκομείο.
Τα παιδιά αντιδρούν άσχημα απέναντι στον πατέρα τους και η Τζεμιλέ με τον Αλί αποφασίζουν να λύνουν τις διαφορές τους μακριά από τα βλέμματα τρίτων.
Όταν ο Σονέρ ανακοινώνει ότι σκοπεύει να αρραβωνιαστεί τη Μεσουντέ, η Αϊλίν νιώθει πίκρα και απογοήτευση. Η συμπεριφορά της δεν περνά απαρατήρητη από τον σύζυγό της Μουράτ, ο οποίος έπαθε και δεύτερη κρίση, γεγονός που ανάγκασε τον Σονέρ να πάρει αυτή την απόφαση.
Από Μετέ από την άλλη αναγκάζετε να αποχωριστεί την αγαπημένη του δασκάλα Ιντζί. Η Ιντζί μετά από ένα λιποθυμικό σοκ κάνει εξετάσεις που δείχνουν ότι πρέπει να ακολουθήσει εντατική θεραπεία και να διακόψει τα καθήκοντά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved