Media

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Προδοσία»

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Προδοσία», θα δούμε τον Αλί, οδηγημένο από την ζήλεια του που η Τζεμιλέ αποφάσισε να παντρευτεί τον ψαρά, και την οργή του που η Καρολίν πούλησε το σκάφος, να αρπάζει τις δύο γυναίκες, να τις βάζεις στο σκάφος και να το οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα πάνω στην καλύβα του ψαρά.


Η καλύβα διαλύεται ολοσχερώς και οι δύο γυναίκες, σοβαρά τραυματισμένες οδηγούνται από τους έκπληκτους περαστικούς στο νοσοκομείο.
Τα παιδιά αντιδρούν άσχημα απέναντι στον πατέρα τους και η Τζεμιλέ με τον Αλί αποφασίζουν να λύνουν τις διαφορές τους μακριά από τα βλέμματα τρίτων.
Όταν ο Σονέρ ανακοινώνει ότι σκοπεύει να αρραβωνιαστεί τη Μεσουντέ, η Αϊλίν νιώθει πίκρα και απογοήτευση. Η συμπεριφορά της δεν περνά απαρατήρητη από τον σύζυγό της Μουράτ, ο οποίος έπαθε και δεύτερη κρίση, γεγονός που ανάγκασε τον Σονέρ να πάρει αυτή την απόφαση.
Από Μετέ από την άλλη αναγκάζετε να αποχωριστεί την αγαπημένη του δασκάλα Ιντζί. Η Ιντζί μετά από ένα λιποθυμικό σοκ κάνει εξετάσεις που δείχνουν ότι πρέπει να ακολουθήσει εντατική θεραπεία και να διακόψει τα καθήκοντά της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved