“Στην πράξη”: Ο Ολλανδός πρέσβης  παρουσιάζει το πρόγραμμα, Orange Grove
Media

“Στην πράξη”: Ο Ολλανδός πρέσβης παρουσιάζει το πρόγραμμα, Orange Grove

Η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


«Στην Πράξη» με καινοτομία, εφευρετικότητα, επιχειρηματικότητα, εθελοντισμό, κοινωνική προσφορά, τέχνες, αθλητισμό μπλέκονται όμορφα συνθέτοντας το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας. Της νέας Ελλάδας που δεν το βάζει κάτω, αναγεννάται από τις στάχτες της και προχωρά σταθερά με το βλέμμα πάντα στην κορυφή.

Αυτή την Κυριακή, η Σύλβια περιδιαβαίνει έναν "πορτοκαλεώνα" εργασίας, δικτύωσης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών στο κέντρο της Αθήνας, που φέρνει πιο κοντά Έλληνες και Ολλανδούς!
Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζει το πρόγραμμα "Orange Grove", μία πρωτοβουλία του ίδιου του Ολλανδού πρέσβη στην Αθήνα, Jan Versteeg. Το πρόγραμμα αυτό επιδιώκει να δημιουργήσει ισχυρά κίνητρα σε νέους ταλαντούχους Έλληνες να μείνουν στη χώρα τους και να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι νέοι θα τροφοδοτούνται τόσο με διαλέξεις, αλλά και με εντατικότερα εκπαιδευτικά προγράμματα με τη συνεργασία και υποστήριξη γνωστών πανεπιστημίων, ελληνικών και ολλανδικών εταιριών και φορέων!
Μαθαίνει τα πάντα για την περιπέτεια του Γιώργου Ποταμιάνου, του Έλληνα που διέσχισε με kayak τα 1300 χλμ που χωρίζουν την Κεφαλονιά από τη Βενετία. Για ένα μήνα και τρεις μέρες άφησε το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Κefalonia Elements, που διοικεί, για να δαμάσει με το kayak του την Αδριατική!
Συναντά έναν ακόμη παθιασμένο με την τέχνη του άνθρωπο, τη γλύπτρια Αγγέλικα Κοροβέση, που από το 1975 μετρά συμμετοχές σε εκθέσεις 32 χώρων παγκοσμίως. Τα έργα της κοσμούν μουσεία, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Χιλή, Στοκχόλμη, Πεκίνο. Είναι άλλωστε η γλύπτρια που αντιπροσώπευσε την Ελλάδα σε εκθέσεις ανά τον κόσμο για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, ενώ κατέκτησε και το αργυρό "ολυμπιακό" μετάλλιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό Γλυπτικής με Θέμα τον Ολυμπισμό στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου, το 2008.

Η Ελλάδα που γοητεύει κάθε Κυριακή "Στην Πράξη" με τη Σύλβια Κλιμάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved