Τι θα δούμε στις εκπομπές μαγειρικής
Media

Τι θα δούμε στις εκπομπές μαγειρικής

Ευρωπαϊκά γλυκά με ιστορία και αέρα Χριστουγέννων θα ετοιμάσουν στις «Γλυκές Αλχημείες» ο Στέλιος Παρλιάρος και ο Φώτης Χρυσανθίδης την Κυριακή στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μια εκπομπή που συνδυάζει αγαπημένες κλασσικές συνταγές με διαφορετικά υλικά, θα παρουσιάσει ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί πρωτότυπα πιάτα με καθημερινά απλά υλικά και μας εκπλήσσει για ακόμα μια Κυριακή!

Φτιάχνει ζουμερά ρολά κοτόπουλου γεμιστά με φέτα και λιαστή ντομάτα και σερβίρει με πέστο ρόκας. Αναδεικνύει την αλμυρή εκδοχή του στρούντελ με μια απίθανη γέμιση μανιταρόπιτας, ετοιμάζει παραδοσιακή φάβα Σαντορίνης συνδυάζοντάς τη με καπνιστό σκουμπρί και κάπαρη και αποκαλύπτει τα πάντα για το τσάτνεϋ με μήλα και σταφίδες που αποτελεί ιδανικό συνδυασμό για να σερβιριστεί με κρέας και αλλαντικά.

Το μενού αυτής της Κυριακής ολοκληρώνεται με ένα διαφορετικό πλούσιο σε γεύση προφιτερόλ! Ο σεφ δείχνει με απλά βήματα τα πιο μαστιχωτά μπράουνις μαζί με μια βελούδινη σοκολατένια κρέμα να καταλήγουν στο ίδιο ποτήρι και να συνθέτουν το πιο ακαταμάχητο προφιτερόλ!

Η σεφ Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει στην Αράχωβα με την εκπομπή «Ελλήνων γεύσεις» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Στην μαγευτική Αράχωβα, η σεφ Ντίνα Νικολάου ανακαλύπτει τη μυστική συνταγή του Καρυδάτου. Δοκιμάζει μια εκπληκτική πίτα που μυρίζει Ελλάδα, με χόρτα από τον Παρνασσό, ενώ οι εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει μια σαλάτα με όσπρια είναι πολλές..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved