Ησαΐας Ματιάμπα: Η αναγνωρισιμότητα, το Dancing και τα όρια
Media

Ησαΐας Ματιάμπα: Η αναγνωρισιμότητα, το Dancing και τα όρια

Άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά του Ησαΐα Ματιάμπα με την αναγνωρισιμότητα;

«Δεν μου πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό. Το αντιμετωπίζω φυσιολογικά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν ήταν στόχος μου να γίνω διάσημος. Δεν με απασχολεί. Οι γονείς μου, η μητέρα μου αρχικά και ο πατέρας μου μετά (σ.σ.: ο πατέρας του επί χρόνια ήταν φυλακισμένος στο Κονγκό λόγω πολιτικών φρονημάτων), με μεγάλωσαν με τέτοιον τρόπο ώστε είναι αδύνατον να ψωνιστώ. Προσπαθώ να είμαι ευγενικός, να συμπεριφέρομαι σωστά. Την καλύτερη συμβουλή μού την έδωσαν στο ξεκίνημά μου: “Να συμπεριφέρεσαι στην καθαρίστρια, στον σερβιτόρο, στον θεατή και στο πρώτο όνομα με τον ίδιο τρόπο. Να μην έχεις ψηλά τη μύτη”» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Κάνοντας αυτοκριτική παραδέχεται πως δεν βάζει εύκολα όρια. «Δεν έχω μέτρο, ούτε στη χαρά ούτε στη λύπη μου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο ‘‘Dancing’’, όπου είμαι στον κόσμο μου, φωνάζω από χαρά, αλλά και με τους φίλους μου όταν βγαίνουμε αντροπαρέα σίγουρα θα κάνουμε καφρίλες. Πλέον κάνω και με τις γυναίκες. Κατάλαβες τι εννοώ; Δεν έχω όρια. Τη λύπη μου μπορεί να μην τη μοιραστώ με ψυχή. Αλλά θα με πιάσουν κλεισούρες, θα κλαίω, θα ακούω μουσική. Είμαι υπερβολικός».

Γιατί έλαβε μέρος στο «Dancing with the stars»; «Εγώ λέω “ναι” μόνο σε πράγματα και δουλειές που με κάνουν να περνάω καλά, να λειτουργούν ως εμπειρίες, να με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Σίγουρα θα μου δώσει κάτι παραπάνω το ‘‘Dancing’’. Ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή. Πιστεύω πως ό,τι και να κάνεις, αν το κάνεις σωστά, θα σου βγει σε καλό. Ποτέ δεν θα έκανα τον καραγκιόζη κάπου. Δεν θέλω να γίνομαι ρεζίλι. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι είμαι σε προπονήσεις και μετά τρέχω στις πρόβες. Θα ξεκινήσω πλέον και βραδινές προπονήσεις. Οι χορογραφίες γίνονται πιο απαιτητικές. Δεν έχω ωστόσο την παιδεία του αθλητή. Δεν μπορώ να κοιμηθώ νωρίς. Όχι, δεν βγαίνω. Φαντάσου ότι από τότε που ξεκίνησε το σόου ξενύχτησα δύο φορές. Μόνο. Κάθομαι και βλέπω ταινίες και σειρές. Κοιμάμαι όπου βρω πλέον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved