Τι θα δούμε αύριο «Στην πράξη»;
Media

Τι θα δούμε αύριο «Στην πράξη»;

Η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη» την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


«Στην Πράξη» με καινοτομία, εφευρετικότητα, επιχειρηματικότητα, εθελοντισμό, κοινωνική προσφορά, τέχνες, αθλητισμό μπλέκονται όμορφα συνθέτοντας το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας.
Αυτή την Κυριακή, η Σύλβια γνωρίζει τους μικρούς μαθητές του 22ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και μαθαίνει πώς το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ άλλαξε την καθημερινότητά τους! Ο μη κερδοσκοπικός επιστημονικός οργανισμός Prolepsis, με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σχεδίασε το Πρόγραμμα με όραμα να καλύψει ένα διττό στόχο: αφενός να παρέχει καθημερινά σε όλους τους μαθητές των 100άδων σχολείων στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια, που συμμετέχουν, ένα δωρεάν μικρό, υγιεινό γεύμα και αφετέρου να ενθαρρύνει την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών τόσο των μαθητών όσο και των οικογενειών τους.
Κι από ένα σωτήριο συσσίτιο για μαθητές, στην παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία σε όλο της το μεγαλείο και "έργον"! Η Σύλβια συναντά τους ανθρώπους πίσω από το ergon, που ξεκινώντας από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, έφτασαν τα παραδοσιακά προϊόντα - έργα της ελληνικής γης, θάλασσας κλπ μέχρι το Λονδίνο και εμβάπτισαν την παράδοση σε σύγχρονα πλαίσια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved