«Κρυμμένες αλήθειες»: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας Τουρκικής ταινίας του Mega!
Media

«Κρυμμένες αλήθειες»: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας Τουρκικής ταινίας του Mega!

Πρεμιέρα κάνει αύριο το απόγευμα η νέα Τουρκική σειρά του Mega με τίτλο «Κρυμμένες αλήθειες» με πρωταγωνιστή τον Μπουράκ Χακί!

Πρόκειται για μια σειρά στην οποία, όπως αναφέρει το tvshow μια φαινομενικά ιδανική οικογένεια θα δοκιμαστεί σκληρά και θ' ανακαλύψει ότι το όνειρο μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε εφιάλτη.

O Τζαφέρ έχει όλα όσα θα μπορούσε να ονειρευτεί: είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της χώρας του, παντρεμένος με τη γοητευτική Σουνά και έχουν τρεις κόρες, την Εγιουλιούλ, την Κανσού και τη Ζεϊνέπ. Μαζί με τις αδελφές του και τους συζύγους τους έχτισαν μια ισχυρή οικονομική αυτοκρατορία. Το μυστικό της επιτυχίας του, θεωρεί ότι είναι πάνω απ' όλα οι άρρηκτοι συγγενικοί δεσμοί και η δύναμη της ευτυχισμένης οικογένειας. Ο Τζαφέρ καταξιώνεται και επισήμως καθώς επιλέγεται ως «ο επιχειρηματίας της χρονιάς» και η Ζεϊνέπ διοργανώνει ένα πάρτυ- έκπληξη στον πατέρα της με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά και την επαγγελματική του επιτυχία. Μετά από την οικογενειακή γιορτή, η Ζεϊνέπ και τα τρία ξαδέλφια της ζητούν την άδεια για να συνεχίσουν τη βραδιά τους σ' ένα κλαμπ. Ο Τζαφέρ θα προθυμοποιηθεί να τους συνοδεύσει με το αυτοκίνητό του και θα ζητήσει από την κόρη του να είναι ιδιαίτερα προσεχτική... Όταν στις τρεις το πρωί, η Σουνά και η Ιπέκ, η αδελφή του Τζαφέρ, πηγαίνουν στο κλαμπ για να πάρουν τα παιδιά, ανακαλύπτουν ότι η Ζεϊνέπ έχει εξαφανισθεί. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και τι της έχει συμβεί... Ο γοητευτικός αστυνομικός Καάν θα κάνει τα πάντα για ν' ανακαλύψει τη νεαρή Ζεϊνέπ και να τιμωρήσει τους θύτες, αφού μέσα απ' αυτή την υπόθεση θα προσπαθήσει να νικήσει και τους προσωπικούς του δαίμονες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved