Συμβαίνει τώρα: Το γεύμα που παραθέτει το «Πρωινό» στους δημοσιογράφους
Media

Συμβαίνει τώρα: Το γεύμα που παραθέτει το «Πρωινό» στους δημοσιογράφους

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις χριστουγεννιάτικές τους διακοπές, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και οι παρουσιαστές της εκπομπής «Το Πρωινό» παρέθεσαν γεύμα στους δημοσιογράφους.

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου τρώνε, πίνουν και συζητάνε για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό σκηνικό αλλά και με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού. Ο ΑΝΤ1 συνηθίζει να κάνει τέτοιες συγκεντρώσεις στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά φέτος οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να το κάνουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ο σκοπός του γεύματος ήταν να συγκεντρωθούν όλοι μαζί σε ευχάριστο κλίμα για να γνωριστούν καλύτερα.

Η συγκέντρωση έγινε σε ευχάριστο κλίμα και οι παρουσιαστές έδειχναν να έχουν πολλά κέφια και φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Όταν οι δημοσιογράφοι μπήκαν στο εστιατόριο βρήκαν τον Γιώργο Λιάγκα, την Σάσα Σταμάτη, τον Γιώργο Λιανό και την Λίτσα Πατέρα να αστειεύονται και να γελάνε, ενώ λίγο πιο πέρα η Φαίη Σκορδά τους καμάρωνε. Όταν οι φωτογράφοι ζήτησαν να βγάλουν τις απαραίτητες φωτογραφίες, ο Γιάννης Λάτσιος λέει για την Σάσα Σταμάτη: «Πρέπει να την φιλήσω» και αφού το κάνει και οι φωτογράφοι απαθανατίζουν το στιγμιότυπο της λέει: «Έπρεπε να σε φιλήσω στο στόμα» και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε γέλια, αφού ο Γιάννης Λάτσιος έχει χιούμορ και το δείχνει. Κατά την διάρκεια του γεύματος ένα δεύτερο πιάτο με φαγητό πηγαίνει στον Γιώργο Λιάγκα και τότε όλοι άρχισαν να του κάνουν πλάκα λέγοντάς του: «Σε είδαν «κομμένο» και σου έφεραν και δεύτερο». Και μπορεί αυτό το πιάτο να ήταν για την σύζυγό του, αλλά στο τέλος το έφαγε, αφού η Φαίη ζήτησε ψάρι. Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης έπιανε την κοιλίτσα της , η οποία έχει φουσκώσει και όλοι το παρατήρησαν. Φυσικά, η Λίτσα Πατέρα είχε την τιμητική της, αφού όλοι ήθελαν να μάθουν τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό τους και η αστρολόγος δεν τους χάλασε το χατίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved