Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 η εκπομπή «Αννίτα SOS» μοίρασε χιλιάδες χαμόγελα
Media

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 η εκπομπή «Αννίτα SOS» μοίρασε χιλιάδες χαμόγελα

Δίπλα στην Αννίτα Πάνια βρέθηκε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος αλλά και τρία νέα παιδιά που μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές τη δική τους ιστορία ζωής.

Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι αφηγήθηκαν τις δύσκολες συνθήκες που βίωναν πριν τα αγκαλιάσουν οι άνθρωποι του οργανισμού. Ενώ ένας 32χρονος άνδρας που είναι εθελοντής στο «Χαμόγελο του παιδιού» εδώ και 16 χρόνια, μίλησε για την ικανοποίηση και τη χαρά που παίρνει μέσα από τον εθελοντισμό.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Χαμόγελου του παιδιού» να συνεχίσει το σημαντικό του έργο. Το τηλεφωνικό κέντρο δεν σταμάτησε να χτυπά από ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν και να δώσουν χαρά σε όλα τα παιδάκια που φιλοξενούνται στα 13 σπίτια του Χαμόγελου. Οι τηλεθεατές της εκπομπής έδειξαν ότι το ενδιαφέρον και η συμπόνια για τον συνάνθρωπο δεν έχουν χαθεί ακόμα και αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Σας στέλνω τα στοιχεία από το τμήμα εξεύρεσης πόρων, επικοινωνίας & εθελοντισμού του «Χαμόγελου του παιδιού» μετά την παρουσία τους στην εκπομπή «Αννίτα SOS» το Σάββατο 21/12.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» συγκέντρωσε το ποσό των 100.000€ .

Αναλυτικά οι κλήσεις:
SMS: 3120
Κλήσεις: 12.285
901: 17.614

Στο πλευρό του χαμόγελου βρέθηκαν και αρκετές εταιρείες οι οποίες προσέφεραν, μέσω της εκπομπής μας, παιδικά ρούχα, υποδήματα, παιχνίδια, θερμαντικά σώματα, τρόφιμα και έπιπλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved