Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ποτέ δεν ήταν ο στόχος απλώς να πάει η εκπομπή καλύτερα στα νούμερα»
Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ποτέ δεν ήταν ο στόχος απλώς να πάει η εκπομπή καλύτερα στα νούμερα»

Πώς λειτουργεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου ως οικοδέσποινα μίας αμειγώς κοινωνικής εκπομπής που έχει ως αντικείμενό της τις ανθρώπινες σχέσεις και μερικές φορές τον πόνο και την αγωνία;

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σχολιάζει: «Αυτή η εποχή μάς έχει κάνει πιο σκεπτόμενους, πιο εσωτερικούς. Μας έχει φέρει πιο κοντά στα προβλήματα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουμε γίνει περισσότερο ευαίσθητοι, λίγο περισσότερο αλληλέγγυοι. Η εκπομπή μου αυτό πρεσβεύει, το να μπορούμε να είμαστε αλληλέγγυοι».
Όσο για το πόσο εύκολο είναι για την ίδια να διατηρήσει τις ισορροπίες σε μία τέτοια εκπομπή, η ίδια δηλώνει στη real: «Κρατάμε τις ισορροπίες, γιατί πάντα αυτός ήταν ο στόχος. Ποτέ δεν ήταν ο στόχος απλώς να πάει η εκπομπή καλύτερα στα νούμερα. Η αγωνία μου είναι μία καλύτερη εκπομπή ως αποτέλεσμα. Ασχέτως αν αυτό καταγράφεται στα μηχανάκια ή όχι, δεν ήταν για εμάς ποτέ το ζητούμενο. Το ζητούμενο ήταν να διατηρηθούν τα στοιχεία της ανθρωπιάς, της αλήθειας, της αξιοπρέπειας. Εγώ δεν έκανα καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε έχω σπουδάσει κάτι σχετικό, απλά φέρομαι στους ανθρώπους όπως θα ήθελα να μου φέρονται».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved