Ο Κώστας Στεφανής οδηγεί με τον Λευτέρη Ελευθερίου
Media

Ο Κώστας Στεφανής οδηγεί με τον Λευτέρη Ελευθερίου

Ο Κώστας Στεφανής οδηγεί με τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου  στο Traction το Σάββατο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής:

VW Golf GTD

Το Golf GTI όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει εκατομμύρια πιστούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Είναι από μόνο του μια κατηγορία. Στον αντίποδα ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι ένας εκρηκτικά ταλαντούχος ηθοποιός που χάρισε στο Traction ένα πραγματικά υπέροχο γύρισμα. Μέσα στην καμπίνα του Golf GTD δημιουργήθηκε ένα ανεπανάληπτο μίγμα αντάξιο της αξίας και των δύο.

Mια Red Bull F1 στα σύννεφα

Σε ύψος 240 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στο ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου Μπουρτζ Αλ Αράμπ στο Ντουμπάι, ένα μονοθέσιο F1 καπνίζει τα λάστιχά του γυρίζοντας γύρω από τον εαυτό του. Τον ανήκουστο αυτό τρόπο πανηγυρισμού για την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος κατασκευαστών επέλεξε η Red Bull. Επικίνδυνο, τεχνικά δύσκολο αλλά απίθανα φαντασμαγορικό, το εγχείρημα έγραψε ιστορία. Ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ «σβούριξε» ένα μονοθέσιο 750 ίππων, κυριολεκτικά, μέσα στα σύννεφα.

Μεταφορά κατοικίδιου

Για να μεταφέρουμε το κατοικίδιο, δεν το βάζουμε απλά μέσα στο αυτοκίνητο και φεύγουμε. Υπάρχει μια σειρά διαδικασιών που πρέπει να ακολουθήσουμε για τη σωστή και, κυρίως, ασφαλή μεταφορά του πιστού μας φίλου. Έτσι θα κάνουμε και εμείς και το αξιολάτρευτο ζωάκι ένα ήρεμο ταξίδι. Όλες οι λεπτομέρειες επί της οθόνης.

Ανασκόπηση WRC 2013

Σε λίγες ημέρες το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για το 2014 ξεκινάει -όπως πάντα- από τον αγώνα του Μόντε Κάρλο. Θωμάς και Νώντας παρουσιάζουν τις νέες συνθέσεις των ομάδων που θα διεκδικήσουν τα πρωταθλήματα οδηγών και Κατασκευαστών, σε μια χρονιά που το WRC δεν θα έχει το Ράλι Ακρόπολις στο πρόγραμμά του. Ο διεθνής αγώνας θα προσμετρήσει φέτος στο αναβαθμισμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Mercedes Citan

Το νέο Citan είναι έτοιμο να σταθεί σαν άξιος συνεργάτης δίπλα σε κάθε επαγγελματία. στην εκπομπή δοκιμάζουν την επιβατική έκδοση, με κινητήρα πετρελαίου 1.500 κ.εκ., που μεταφέρει με άνεση πέντε επιβάτες και τις αποσκευές του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved