Νέα αποκάλυψη για το Dancing! Γιατί έκλαιγαν οι διαγωνιζόμενοι στο Green Room;
Media

Νέα αποκάλυψη για το Dancing! Γιατί έκλαιγαν οι διαγωνιζόμενοι στο Green Room;

Μία νέα αποκάλυψη για το σόου του Ant1, Dancing with the stars ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Οι διαγωνιζόμενοι έκλαιγαν στο Green Room!

Ποιος διαγωνιζόμενος της έκανε εντύπωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου;
«Από τους συμμετέχοντες που έχουν αποχωρήσει θα ξεχωρίσω τον Λάκη Γαβαλά. Ήταν ένας και μοναδικός. Έδωσε το 100%», μας χάρισε υπέροχες χορογραφίες, εντυπωσιακές εμφανίσεις και το κυριότερο, έδειξε σεόλους μας πόσο σημαντικό είναι να βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία. Νομίζω ότι άφησε τη σφραγίδα του» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Tv Box.
Kαι αποκάλυψε ένα παρασκήνιο που δεν έδειξαν οι κάμερες! «Το πόσο πολύ είχα συγκινηθεί με τη χορογραφία της Μαίρης Συνατσάκη, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για το «Stop bullying». Στο Green Room κλαίγαμε όλοι".
Τι την δυσκόλεψε περισσότερο στο Green Room; «Το μόνο αγχωτικό στον «ρόλο» μου στο «DWTS4» ήταν ότι δεν είχα ξανακάνει ανάλογη παρουσίαση, ένας κόσμος που τελικά με εντυπωσίασε πολύ. Πλέον απολαμβάνω τη στιγμή και, παράλληλα, εμψυχώνω τους συμμετέχοντες όταν επιστρέφουν από το stage. Γιατί γνωρίζω καλά πώς νιώθουν" είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved