Ο Λευτέρης Λαζάρου «Στην Πράξη»;
Media

Ο Λευτέρης Λαζάρου «Στην Πράξη»;

Η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη» παρουσιάζει νέα πρόσωπα.

Σήμερα στις 13.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Καινοτομία, εφευρετικότητα, επιχειρηματικότητα, εθελοντισμός, κοινωνική προσφορά, τέχνες, αθλητισμός μπλέκονται όμορφα, συνθέτοντας το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας˙ της νέας Ελλάδας που δεν το βάζει κάτω...
Η Σύλβια Κλιμάκη τραβά... κουπί με την εθνική ομάδα κωπηλασίας της Ελλάδας και προβάλλει το παράδειγμα των χαρισματικών αυτών παιδιών, που επιλέγοντας το όνειρο του πρωταθλητισμού, δεν το βάζουν με τίποτα κάτω και με πείσμα πάνε... κόντρα στο ρεύμα!!
Και με... τη γεύση του αλμυρού νερού ακόμη νωπή, η Σύλβια συναντά στο φυσικό του περιβάλλον, στην κουζίνα του "δικού του σκάφους στη στεριά", τον μοναδικό Έλληνα με δύο αστέρια MICHELIN! Ο Λευτέρης Λαζάρου, ειδικός επί των θαλασσινών γεύσεων, μαθητεύοντας από μικρός δίπλα στο καραβομάγειρα πατέρα του, δεν θα μπορούσε παρά να λατρέψει τη θάλασσα και τη μαγειρική με τα γευστικά προϊόντα της και αύτη ακριβώς την αγάπη μοιράζεται με όλους καθημερινά στο Βαρούλκο!
Η Σύλβια εξερευνά τη ρομαντική αύρα γύρω από τα κοσμήματα της Έλενας Κουγιανού! Η Έλενα αφήνοντας για τα καλά πίσω το πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες αναζητά και δημιουργεί καθημερινά το χρώμα στη δική της "Utopia", ακολουθώντας το πάθος της για την τέχνη και τη μόδα στο σχεδιασμό των δικών της κοσμημάτων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved