Τι θα δούμε στις εκπομπές «Γεύσεις στη φύση» και «Ελλήνων γεύσεις»
Media

Τι θα δούμε στις εκπομπές «Γεύσεις στη φύση» και «Ελλήνων γεύσεις»

Τις πρωτότυπες γευστικές του ιδέες παρουσιάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας, στις «Γεύσεις στη φύση». Σήμερα  στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει νέα υλικά, έξυπνες τεχνικές και εντυπωσιακές προτάσεις σερβιρίσματος.
Δείχνει τα Φλωμάρια, τα παραδοσιακά ζυμαρικά από την Λήμνο σε μια λαχταριστή συνταγή με σάλτσα λαχανικών και αφράτα κεφτεδάκια κοτόπουλου. Ακόμη, παρουσιάζει πως ψήνεται σωστά το ψαρονέφρι για να είναι ζουμερό και το συνοδεύει με μια εντυπωσιακή σάλτσα με πιπεριές και βαλσαμικό ξίδι. Οι τηλεθεατές θα μάθουν τι είναι η «πικάτα» και θα φτιάξουν με αυτό τον τρόπο φιλέτο κοτόπουλου με λεμονάτη σάλτσα, με κάπαρη και προσούτο και, ακολουθεί η τέλεια χυλωμένη σούπα με φακές μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά της.

Η σεφ Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει με την εκπομπή «Ελλήνων γεύσεις» στην Εύβοια στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σεφ Ντίνα Νικολάου προτρέπει τους τηλεθεατές να μαγειρέψουν φαγητά που είναι ιδανικά για το Σαββατοκύριακο και κάνουν το τραπέζι ξεχωριστό και λαχταριστό!
Και πριν ξεκινήσει το μαγείρεμα, δεν ξεχνά να ταξιδέψει σε έναν τόπο πολύ κοντά στην Αθήνα, τη Χαλκίδα, για χαλάρωση να περιπλάνηση στην πόλη, να χαζέψουμε το παλιρροιακό φαινόμενο και να γνωρίσουμε τα τοπικά Ευβοιώτικα προϊόντα.
Ανοίγει την όρεξη με χειμωνιάτικα λαχανικά γκρατινέ με δροσερή κρέμα γιαουρτιού. Για κυρίως πιάτο φτιάχνει τρυφερή πανσέτα με γλάσο από πετιμέζι και λεμόνι, που σίγουρα η γεύση και η μυρωδιά της δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Ως πρώτο προορισμό στο ταξίδι της, επιλέγει ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στα Ψαχνά Ευβοίας, με ιστορία και λαχταριστά γλυκά.
Η αναζήτηση για τοπικούς παραγωγούς, την οδηγεί στη Νέα Αρτάκη, σε μία φάρμα με υπέροχους λαχανόκηπους και φρέσκα αυγά! Και εμπνευσμένη από τον τόπο και τα φρέσκα προϊόντα της φάρμας, μαγειρεύει παρέα με έναν μικρό φίλο που συναντά εκεί, ομελέτα με κουσκούς και λαχανικά και της δίνουν το όνομα κουσκουσομελέτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved