Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν έχω άγχος αλλά σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζω»
Media

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν έχω άγχος αλλά σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζω»

Πώς αντιμετωπίζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος τη δουλειά του; Έχει άγχος, ή μήπως εφησυχάζει μετά από τόσα χρόνια καριέρας στην τηλεόραση;

Ο ίδιος απαντά για τη δουλειά του, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του ΦΜ live στην τηλεόραση: «Μου αρέσει πάρα πολύ η συνήθεια» λέει στη real και συνεχίζει: «Μου αρέσει πάρα πολύ να ξέρω τι έχω να κάνω. Υπάρχει φυσικά και το πιο δημιουργικό κομμάτι. Στην αρχή κάθε σεζόν προσπαθούμε να εντάξουμε και νέα πράγματα σε κάθε εκπομπή, αλλά η καθημερινότητα δεν μου δημιουργεί καμία κόπωση. Όταν ασχολείσαι με την επικαιρότητα, πόσο μάλλον την τηλεοπτική, υπάρχει πάντα μία ανανέωση, μια πλάκα. Είναι σαν μια εφημερίδα. Οπότε αυτό δεν έχει ιδιαίτερη κούραση».

Έπειτα από τόσα χρόνια, υπάρχει άγχος;

«Όχι ιδιαίτερο. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω να αποδείξω κάτι πλέον στη ζωή μου. Ούτε ποιος είμαι, ούτε αν αξίζω ή όχι, αν πρέπει ή δεν πρέπει να κάνω κάτι. Το μοναδικό άγχος που ίσως έχω είναι το δημιουργικό. Αυτό το άγχος που έχει κάθε επαγγελματίας ο οποίος θέλει να είναι καλός στη δουλειά του».

Εφησυχάζεις;

«Όχι, σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζω. Όταν λέω δεν έχω να αποδείξω κάτι, είναι καθαρά ψυχολογικό και προσωπικό αυτό που λέω. Πάντα σε μια δουλειά θέλεις να είσαι δημιουργικός όταν είσαι σωστός επαγγελματίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved