Τι θα δούμε στο «Έτσι απλά»;
Media

Τι θα δούμε στο «Έτσι απλά»;

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές.

Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας... «Έτσι απλά».

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ' όλα νόστιμα.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 14:15, η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου κατασκευάζουν μια σκηνή για δημιουργικό παιχνίδι, μας δείχνουν τρόπους για να μετατρέψουμε ένα παλιό ξύλινο τρενάκι σε πίνακα ανακοινώσεων και μεταμορφώνουν με τούλι ένα τραπεζάκι. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου φτιάχνει την πιο εύκολη και γρήγορη ζύμη πίτσας την οποία προτείνει σε τέσσερις νόστιμες εκδοχές...
Η ηθοποιός και βραβευμένη κουκλοπαίκτρια Εύα Νικηφόρου έρχεται στο πλατό του «Ετσι απλά» και μας μιλά για το κουκλοθέατρο και τα ερεθίσματα που δίνει σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved