Λάκης Λαζόπουλος: "Mε τους "∆έκα Μικρούς Μήτσους" είχα φτάσει σε απόγνωση"
Media

Λάκης Λαζόπουλος: "Mε τους "∆έκα Μικρούς Μήτσους" είχα φτάσει σε απόγνωση"

Το «∆ιά ταύτα» είναι η φράση που καθηµερινά ακούγεται χιλιάδες φορές στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, γι' αυτό και την επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος ως τίτλο για τη νέα του τηλεοπτική δουλειά.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, «η σειρά δεν είναι σατιρική.Είναι µια καθαρόαιµη κωµωδία στην οποία δοκιµάζονται παλιοί και νέοι ρόλοι. Κάποιοι χαρακτήρες από τους "Μήτσους" εξακολουθούν να υπάρχουν. Είναι άνθρωποι και κανόνες που δεν αλλάζουν, αφού είναι γνωστή η κατάσταση που διατρέχει ανά τους αιώνες αυτή τη χώρα».

Το «∆ιά ταύτα», το οποίο προβάλλεται κάθε Τετάρτη από την τηλεόραση του ALPHA, είναι ένα τόλµηµα που ο Λάκης φαίνεται να απολαµβάνει ιδιαίτερα. «Mε τους "∆έκα Μικρούς Μήτσους" είχα φτάσει σε απόγνωση. Είχε πάθει αλτσχάιµερ το σώµα µου. ∆εν ήξερα ποιος ήµουν. Κάναµε 56 ώρες σερί γύρισµα. Στο "∆ιά ταύτα" τα πάντα κύλησαν πιο αβίαστα. ∆ουλέψαµε πολύ όλοι: συγγραφείς, ηθοποιοί και κάµεραµαν και παρ' όλ' αυτά οι εντάσεις κατά τη διάρκεια των γυρισµάτων ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Είχαµε εξαιρετικό κλίµα. Ποτέ δεν έχω περάσει λιγότερο δύσκολα», λέει ο Λάκης στο Πρώτο θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved