Ζαχαράτος: «Η Ζέτα έχει άστρο. Η Δούκισσα είναι λαμπερό πλάσμα»
Media

Ζαχαράτος: «Η Ζέτα έχει άστρο. Η Δούκισσα είναι λαμπερό πλάσμα»

Τη δική του εκδοχή στην κόντρα Ζέτα Μακρυπούλια-Δούκισσα Νομικού δίνει ο Τάκης Ζαχαράτος ενώ μιλάει και για τις δύο απόλυτες Θεές, όπως ο ίδιος συνηθίζει να αποκαλεί -κάθε φορά που θυμάται- την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και την μεγάλη Μαρινέλλα.

«Η Ζέτα έχει αποδείξει ότι έχει δυνατότητες και ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια και ως μοντέλο και ως... τα πάντα» λέει ο μεγάλος καλλιτέχνης στη real όταν ερωτάται για την κόντρα Ζέτας-Δούκισσας και συνεχίζει: «Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, κακά τα ψέματα, έχει άστρο η κοπέλα. Η Δούκισσα τώρα ξεκινάει, είναι άδικο να κάνουν συγκρίσεις. Είναι λαμπερό, πανέμορφο πλάσμα. Ένα κορίτσι μέσα στην καλή χαρά, που τώρα δοκιμάζεται και δεν τα πάει διόλου άσχημα. Ας της δώσουμε χρόνο».

Ετοιμάζεται ένα μιούζικαλ για την Αλίκη, ξέρεις...

«Κάτι έχω ακούσει. «Μαγειρεύεται» ακόμα. Πρέπει να γίνει με πολλή προσοχή και όχι βιαστικά, όπως έγινε η σειρά για εκείνη. Πρέπει να γίνει δουλειά που να είναι αντάξιά της. Της αξίζει να φτιαχτεί κάτι λαμπερό και ολοφώτεινο, όπως ήταν εκείνη».

Αν σου ζητούσαν να υποδυθείς την Αλίκη σε μία τέτοια δουλειά, θα το δεχόσουν;

«Αν αισθανόμουν ασφάλεια από το κείμενο και τους συντελεστές, αν γινόταν από καρδιάς και «χωρούσα» σε αυτό, ναι, θα το συζητούσα. Με όρους πάντα. Και με σεβασμό στην απόλυτη θεά».

Η άλλη θεά σου, η Μαρινέλλα, έγινε... Βέμπο.

«Με απόλυτο σεβασμό και με αγωνία. Μια σπουδαία καλλιτέχνιδα όπως η Μαρινέλλα, φάρος δικός μου και φάρος για πολλούς, καλείται να συναντήσει έναν μύθο και το κάνει με προσήλωση και μεγάλο πάθος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved