Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω»
Media

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω»

Σήμερα στη σειρά, "Με τα παντελόνια κάτω", το σεξουαλικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άγγελος μετά από την πρόταση γάμου που του έκανε η Σάντρα συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να βλέπει εφιάλτες.

Η Σάντρα προσπαθεί να τον χαλαρώσει λέγοντάς του να μην ανησυχεί γιατί μάλλον το πρόβλημα αυτό είναι παροδικό και οφείλεται στο άγχος και την κούραση. Ο Γιώργος όμως έχει άλλη γνώμη και πιστεύει ότι είναι αντίδραση του σώματός του στην ιδέα του γάμου. Έτσι, τον συμβουλεύει να δει έναν γνωστό ψυχολόγο – σεξολόγο, τον Dr. Σταθόπουλο.

Προβλήματα, όμως, αντιμετωπίζει και άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι του camping. Ο Αντώνης και η Αλίκη από τη στιγμή που κόπηκε το επίδομα της θείας αρχίζουν να ζορίζονται πολύ με τα οικονομικά τους. Και επειδή η φτώχεια φέρνει γκρίνια, το ζευγάρι θα δοκιμάσει τα όριά του και θα οδηγηθεί σε ακραίες επιλογές που θα αλλάξουν τις ζωές τους.

Τέλος, ο Χρύσανθος κι η Υβόννη συνεχίζουν να κάνουν σεξ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν ευελπιστώντας ότι σύντομα θα πιάσουν επιτέλους τον πολυπόθητο διάδοχο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved