Media

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω»

Σήμερα στη σειρά, "Με τα παντελόνια κάτω", το σεξουαλικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άγγελος μετά από την πρόταση γάμου που του έκανε η Σάντρα συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να βλέπει εφιάλτες.

Η Σάντρα προσπαθεί να τον χαλαρώσει λέγοντάς του να μην ανησυχεί γιατί μάλλον το πρόβλημα αυτό είναι παροδικό και οφείλεται στο άγχος και την κούραση. Ο Γιώργος όμως έχει άλλη γνώμη και πιστεύει ότι είναι αντίδραση του σώματός του στην ιδέα του γάμου. Έτσι, τον συμβουλεύει να δει έναν γνωστό ψυχολόγο – σεξολόγο, τον Dr. Σταθόπουλο.

Προβλήματα, όμως, αντιμετωπίζει και άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι του camping. Ο Αντώνης και η Αλίκη από τη στιγμή που κόπηκε το επίδομα της θείας αρχίζουν να ζορίζονται πολύ με τα οικονομικά τους. Και επειδή η φτώχεια φέρνει γκρίνια, το ζευγάρι θα δοκιμάσει τα όριά του και θα οδηγηθεί σε ακραίες επιλογές που θα αλλάξουν τις ζωές τους.

Τέλος, ο Χρύσανθος κι η Υβόννη συνεχίζουν να κάνουν σεξ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν ευελπιστώντας ότι σύντομα θα πιάσουν επιτέλους τον πολυπόθητο διάδοχο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved