Ζαχαράτος: «Ρέμος και Βανδή σε πρωινή εκπομπή με εμένα να λέω τα ζώδια»
Media

Ζαχαράτος: «Ρέμος και Βανδή σε πρωινή εκπομπή με εμένα να λέω τα ζώδια»

Μία εκπομπή, δημιούργημα της φαντασίας του αναφέρει ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος μιλάει επίσης για το The Voice αλλά και για το κουμπί των coaches που θα ήθελε να πατήσει για να εξαφανιστεί η άθλια Ελλάδα του σήμερα, όπως ο ίδιος λέει.

Πώς σου φάνηκε το The Voice; Σου άρεσε;

«Είναι αξιοπρεπέστατο, υπάρχει ένα επίπεδο και δεν θυμίζει σε τίποτα τα παλιά ξεκατινιάσματα που ντρεπόμουν να τα βλέπω. «Κανιβάλιζαν» τους παίκτες, μαλλιοτραβιόντουσαν μεταξύ τους για να κάνουν νούμερα» λέει στη real και συνεχίζει: «Ευτυχώς, αυτό το σόου δεν έχει τέτοια... νούμερα. Έχει καλές φωνές, περνάνε τα παιδιά που έχουν αληθινό ταλέντο και επιτέλους υπάρχει αξιοκρατία, λέξη που μας ήταν άγνωστη».

Πώς σχολιάζεις την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού;

«Ο Ρέμος είναι συντονιστής, έχει χιούμορ και αμεσότητα, η Δέσποινα είναι χαλαρή και γι' αυτό συμπαθής, πέρα από σέξι. Μήπως να κάνανε μαζί ένα πρωινό του χρόνου; Το βρίσκω τέλεια ιδέα, με εμένα να λέω τα ζώδια! Πολύ καλοί είναι και η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης/Stavento».

Αν σου έκαναν πρόταση να είχες θέση στην κριτική επιτροπή σε ένα επόμενο The Voice, θα το έκανες;

«Νομίζω πως ναι. Μ' αρέσει τόσο πολύ αυτό που πατάνε το κουμπί! Ξέρεις τι θα ήθελα και το λέω με το χέρι στην καρδιά; Να πατούσα το κουμπί και να γύριζα σε μια άλλη Ελλάδα από αυτή όπου καταλήξαμε να επιβιώνουμε. Να πατάγαμε όλοι ένα κουμπί και να έπαυε αυτό το άθλιο σκηνικό θρίλερ που ζούμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved