Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν με σόκαρε το λουκέτο στην ΕΡΤ, το θεώρησα και το θεωρώ μεγάλη αλητεία»
Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν με σόκαρε το λουκέτο στην ΕΡΤ, το θεώρησα και το θεωρώ μεγάλη αλητεία»

Για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και για το ξαφνικό «λουκέτο» στην ΕΡΤ μιλάει ένας εκ των συντελεστών του «Ράδιο Αρβύλα», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Αλήθεια, ποια εκπομπή έχει ζηλέψει; «Καμιά» απαντά με ειλικρίνεια ο ίδιος στη real και συνεχίζει: «Η εκπομπή που έχω μεράκι να κάνω είναι εκπομπή μαγειρικής, με παραδοσιακές συνταγές στην ελληνική ύπαιθρο, κάτι σαν αυτό που κάνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, και κατά προτίμηση θα ήθελα να το κάνω μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Το άλλο μου όνειρο είναι να κάνω ένα talk show μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα».

Έχεις περάσει και από τη δημόσια τηλεόραση. Σε σόκαρε το λουκέτο;

«Δεν με σόκαρε, το θεώρησα και το θεωρώ μεγάλη αλητεία, έχω γράψει εκτενώς περί του θέματος. Όσο για το αν θα προκύψει κάτι καλύτερο, πώς είναι δυνατόν τη στιγμή που η δημόσια τηλεόραση χειραγωγείται από τους κυβερνώντες και οι κυβερνώντες είναι, μεταξύ άλλων φυντανιών, ο Άδωνις, ο Παναγιωτόπουλος, ο Κεδίκογλου και κάτι τέτοιοι; Και το μεν βίαιο, ατελέσφορο κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν ένα σφάλμα, αλλά οι αντιδράσεις μεγάλης μερίδας του κόσμου υπεράνω πάσης περιγραφής... Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα γι' αυτόν τον τόπο, όσο είμαστε αυτοί που είμαστε».

Θα παντρευτείς ποτέ;

«Δεν αποκλείω τίποτε, αλλά τώρα, στα 50 μου, είναι λίγο αργά, δεν βρίσκεις»;

Γιατί δεν σ' αντέχουν οι γυναίκες;

«Δεν ξέρω. Μάλλον θα φταίνε οι ολυμπιακές μου επιδόσεις στο σεξ, δεν τις αντέχουν...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved