Οι σημερινές εξελίξεις στη σειρά, Με τα παντελόνια Κάτω
Media

Οι σημερινές εξελίξεις στη σειρά, Με τα παντελόνια Κάτω

Σήμερα στη σειρά "Με τα Παντελόνια Κάτω", η Σάντρα συνεχίζει να βλέπει το ίδιο περίεργο όνειρο: ότι το σκάει από την εκκλησία τη μέρα του γάμου της.

Έτσι, αποφασίζει κι αυτή να δει τον ίδιο ψυχολόγο που βλέπει κι ο Άγγελος, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει κανένας από τους δυο τους για τον άλλο. Οι συμβουλές του Dr. Σταθόπουλου θα φέρουν θεότρελα αποτελέσματα στο ζευγάρι και ραγδαίες εξελίξεις στη σχέση τους.

Το σπίτι του Αντώνη και της Αλίκης θυμίζει πεδίο μάχης. Με χωρισμένο το σπίτι στα δύο και το νοικοκυριό μοιρασμένο στα ίσια, το πρώην αγαπημένο ζευγάρι θα έρθει στα όριά του. Σ' αυτό φυσικά θα βοηθήσουν και τα δυο κορίτσια που είναι και οι μόνες που χαίρονται με την όλη εξέλιξη του χωρισμού της Αλίκης και του Αντώνη. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένας «φίλος» από τα παλιά θα αναστατώσει ακόμα περισσότερο τις ζωές όλων τους.

Τέλος, η Ειρήνη είναι στεναχωρημένη με τη συμπεριφορά του Ζαν Πιέρ, ο οποίος από τότε που έφυγε για τη Γαλλία έχει αραιώσει πολύ την επικοινωνία μαζί της. Και παρόλο που η Ειρήνη δείχνει να καταλαβαίνει και να δικαιολογεί τον Ζαν Πιέρ, που δεν έχει πολύ χρόνο πια λόγω των υποχρεώσεων του στις επιχειρήσεις του πατέρα του, η Λίλα τής βάζει φιτιλιές και την προτρέπει να χωρίσει μαζί του. Όμως ο Ζαν Πιερ είναι όλο εκπλήξεις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved