Ο συγγραφέας-φάντασμα από το «Κάτω παρτάλι»
Media

Ο συγγραφέας-φάντασμα από το «Κάτω παρτάλι»

Ποιος είναι ο συγγραφέας του «Κάτω παρτάλι»; Γιατί δεν εμφανίζεται δημόσια και γιατί ξέρουμε τόσα λίγα γι αυτόν;

Αλλόκοτα, τρελά, παράδοξα, αλμοδοβαρικά σχεδόν σενάρια υπογράφει χρόνια τώρα ο Λευτέρης Παπαπέτρου, εκτινάσσοντας τους δείκτες της τηλεθέασης στον αέρα.

Οσο για το μυστικό της επιτυχίας του; Ακριβώς ότι τόλμησε να δει και να γράψει όλα όσα οι υπόλοιποι προτιμούν να αποσιωπούν. Το βασικότερο ωστόσο πλεονέκτημα του Λευτέρη Παπαπέτρου έναντι των άλλων σεναριογράφων είναι ότι ξέρει να στήνει χαρακτήρες.

Ποιος είναι ο άγνωστος σεναριογράφος; Ίσως γι’ αυτό ακριβώς ο Λευτέρης Παπαπέτρου έχει επιλέξει να γράφει με ψευδώνυμο: για να μπορεί να απολαμβάνει ανενόχλητος τις δάφνες της τηλεοπτικής του δόξας χωρίς να πρέπει να απολογείται για τις προσωπικές του επιλογές.

Στον χώρο του θεάτρου έχει διαπρέψει με άλλο όνομα, αυτό του Θοδωρή Πετρόπουλου, που είναι και το πραγματικό του. Σε κάθε περίπτωση, ο Πετρόπουλος-Παπαπέτρου ξέρει να αλιεύει ταλαντούχους κωμικούς, να τους φέρνει στα μέτρα του και να τους απογειώνει:

Σημαντική λεπτομέρεια: τα πρώτα σενάρια που υπέγραφε έφεραν και τη συμπληρωματική υπογραφή του Θοδωρή Πετρόπουλου - ήτοι, του πραγματικού του ονόματος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved