Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες του Your Song!
Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες του Your Song!

Το νέο talent show που θα απαρτίζεται από επαγγελματίες τραγουδιστές έρχεται στο MEGA και θα παρουσιάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος


Οι καλύτερες φωνές της Κύπρου διεκδικούν τη νίκη στο «YOUR SONG», υπογράφοντας συμβόλαιο με τη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία MINOS- EMI.

Πριν από τα live θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την διαδικασία των οντισιόν, όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 21.15 θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του «YOUR SONG» όπου θα παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο των οντισιόν.

Την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 21.15 θα μεταδοθεί η δεύτερη οντισιόν, ενώ την Κυριακή 23 Μαρτίου ξεκινά το live διαγωνιστικό κομμάτι!

Τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή θα ανακοινωθούν σύντομα.

Καθ' όλη την διάρκεια των live εκπομπών, οι επαγγελματίες θα κρίνονται από την επιτροπή, στην οποία θα ανήκει το 40% της συνολικής βαθμολογίας, ενώ το υπόλοιπο 60% θα καθορίζεται από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την διαδικασία της ψηφοφορίας (Τηλέφωνα & SMS).

Στα LIVE θα ακούσουμε για πρώτη φορά τα 13 καινούργια τραγούδια που θα γράψουν γνωστοί μουσικοσυνθέτες και στιχουργοί από την Ελλάδα, όπως οι Στέφανος Κορκολής, Αντώνης Μιτζέλος, Εύη Δρούτσα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Αλέξης Σέρκος, Βαγγέλης Τούντας και άλλοι καταξιωμένοι συνθέτες και στιχουργοί.

Τα 2 τραγούδια από τον κάθε επαγγελματία θα κυκλοφορήσουν από την δισκογραφική εταιρεία MINOS-ΕΜΙ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να
δισκογραφήθουν και οι 13 επαγγελματίες που λαμβάνουν μέρος στο show, ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη και βαθμολογία.

Τα καθαρά έσοδα, από τα τηλεφωνήματα και τα SMS της ψηφοφορίας του κοινού θα διατεθούν για την σίτιση παιδιών σε σχολεία της Κύπρου
με το πρόγραμμα «SOFIA FOUNDATION».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved