Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω να κάνω κάτι που να μου ταιριάξει και να μπορώ να το υποστηρίξω»
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω να κάνω κάτι που να μου ταιριάξει και να μπορώ να το υποστηρίξω»

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Σαφώς. Απλά θέλω να κάνω κάτι που να μου ταιριάξει και να μπορώ να το υποστηρίξω» τόνισε στο ΕΓΩ. Ενδεχομένως και ένα βραδινό πρόγραμμα; «Έκανα πρωινό για 7 χρονιά, αλλά για εμένα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δεν εξετάζω όμως ποτέ τις προτάσεις συνεργασίας με βάση ποια ζώνη αφορούν. Έχω δουλέψει άλλωστε και σε βραδινή ζώνη στο παρελθόν, στον «Αγρότη».
Θα έβλεπε τον εαυτό της ακόμα και σε ένα talk show; «Έχω ξαναπεί πως είχα ζηλέψει πολύ την εκπομπή που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στον Alpha» με το «Baby Dancing». Σε ένα τέτοιου είδους βραδινό πρόγραμμα θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου και όχι σε μια εκπομπή σαν του Νίκου Μουτσινά, που απαιτεί ένα ιδιαίτερο ταλέντο το οποίο εκείνος βέβαια διαθέτει.»
Παρακολούθησε φέτος την εκπομπή του, όπως και τα «Καρντάσιανς» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;
«Φυσικά, και μου άρεσαν πολύ και οι δύο. Στον Νίκο πάντα έλεγα πως το δυνατό του «χαρτί» είναι η stand up comedy, όπως το μεγάλο ατού του Γρηγόρη είναι οι νέες ιδέες. Όταν μάλιστα είδα την πρώτη του εκπομπή, είπα πως είναι διαφορετική και πολύ ιδιαίτερη. Πολλοί μίλησαν για εσπευσμένο τέλος του «Νικ ο' κλοκ», στο οποίο μάλιστα ασκήθηκε σκληρή κριτική από το ξεκίνημα του μέχρι το τέλος. «Η κριτική ήταν αναμενόμενη, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν δηλαδή κάποιος παρουσιάζει κάτι διαφορετικό. Αυτό που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι όλα έγιναν σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό. Η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Μπορεί να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.» Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα μπορούσε να ζήσει και χωρίς να δουλεύει στην τηλεόραση: «Και το επαναλαμβάνω. Όποιος μένει εκτός μαθαίνει να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες. Άλλωστε, υπάρχει κανείς που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν;»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved