Χρήστος Φερεντίνος: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η αδυναμία μου!»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η αδυναμία μου!»

Προτιμά το πρωινό του Mega ή του ΑΝΤΙ ο Χρήστος Φερεντίνος;

«Αναλόγως τα θέματα. Μου αρέσει τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος, όταν δεν μιλούν όλοι μαζί, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας. «Κολλάω» περισσότερο όταν μπορώ να τους ακούσω, γιατί ορισμένες φορές γίνεται πανικός. Στην αρχή, υπήρχε μια εμφανής αμηχανία στην ομάδα του Πέτρου Κωστόπουλου. Τώρα ο καθένας έχει βρει το ρόλο του και αρχίζουν να γίνονται μια παρέα Πολλές φορές αυτές οι τηλεοπτικές παρέες μπορεί να ξεκινούν με μεγάλο ενθουσιασμό, να δίνουν μια εικόνα «δεσίματος», αλλά σιγά σιγά να αποξενώνονται. Το βλέπεις στα βλέμματα, το καταλαβαίνεις στις αντιδράσεις πόσο δεν αντέχει ο ένας τον άλλο... Διαπιστώνω ότι η ομάδα του Πέτρου Κωστόπουλου, όσο περνάει ο καιρός και «τρίβεται», συντονίζεται καλύτερα και ο Πέτρος μαθαίνει να λειτουργεί με τους γύρω του και να τους ακούει, γιατί στην αρχή, λόγω της έντονης προσωπικότητας του, δεν το έκανε. Τελικά βλέπεις πόσο προσαρμόζεται και το παλεύει. Είναι μαχητής» τόνισε στο ΕΓΩ.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά; «Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει πάρα πολύ καλά τις επιθυμίες του τηλεθεατή, ο ρυθμός του είναι φοβερός και κάνει τις ερωτήσεις που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Δεν έχει πρόβλημα στο να εκφράζει ακριβώς αυτό που νιώθει. Σε κατακτά με την άνεση του, αλλά και με το ότι ουσιαστικά είναι ο εαυτός του. Είναι κυρίαρχος.1 Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα και έλειπαν από τη δική μας πρωινή εκπομπή, γιατί δεν υπήρχαν ξεκάθαροι ρόλοι.»

Αυτό θεωρεί ότι ευθυνόταν κυρίως τότε για το ότι η εκπομπή δεν πέτυχε τα αναμενόμενα καλά νούμερα; «Το πιστεύω. Ήταν ένα θέμα που είχα ζητήσει από την αρχή να λυθεί. Έπρεπε να είναι σαφείς οι ρόλοι μας. Το είχα πει και στον Γιάννη Λάτσιο, αλλά τελικά, χωρίς να ξέρω για ποιο λόγο, δεν συνέβη ποτέ. Γι' αυτό και ήμασταν αμήχανοι, τόσο εγώ όσο και η Σίσσυ. Αυτή είναι η αλήθεια για το πρωινό. Στην εκπομπή των παιδιών οι ρόλοι είναι πολύ ξεκάθαροι.» Ελένη Μενεγάκη; «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η αδυναμία μου! Μου αρέσει, γιατί είναι αυθεντική, έξυπνη, και γλυκιά... Την ξέρω πολλά χρόνια, έχω πάει στις εκπομπές της αρκετές φορές και πάντοτε νιώθω ωραία! Σε ακούει, είναι ζεστή, ενδιαφέρεται για εσένα Γελάς, κάνεις πλάκα, δεν είναι καθόλου στημένη, καθόλου ψεύτικη ούτε στα διαλείμματα Όπως είναι στον αέρα, έτσι λειτουργεί και εκτός! Σπανίζουν οι αυθεντικά ψυχαγωγικές εκπομπές που να θυμίζουν παλιά καλή τηλεόραση. Η Ελένη ανήκει στις σπάνιες περιπτώσεις παρουσιαστών που αν δεν συμπαθεί κάποιον, φαίνεται.»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved