Quiz: Ποια παρουσιάστρια έβγαλε εκπομπή σήμερα με τροφική δηλητηρίαση;
Media

Quiz: Ποια παρουσιάστρια έβγαλε εκπομπή σήμερα με τροφική δηλητηρίαση;

Τίποτε δεν μαρτυρούσε πάνω της τη δύσκολη νύχτα που πέρασε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου οδηγήθηκε με έντονα συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.


Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία χτες το βράδυ έπαθε τροφική δηλητηρίαση, πολύ πιθανόν από κάποια χαλασμένη τροφή. Η παρουσιάστρια οδηγήθηκε με αφόρητους πόνους και στομαχικές διαταραχές σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και υπεβλήθη στην απαραίτητη διαδικασία της πλύσης στομάχου.

Η… ψυχή της το ήξερε σήμερα το μεσημέρι πως κατάφερε να βγάλει την εκπομπή της αφού η κατάσταση της υγείας της ακόμη και σήμερα δεν ήταν καλή. Μπορεί η έντονη αδιαθεσία που την οδήγησε στο νοσοκομείο να πέρασε, η Κατερίνα Καραβάτου όμως δεν ήταν απολύτως καλά.

Μάλιστα, με εντολή γιατρού, για ένα χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ειδική φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να επανέλθει πλήρως. Φυσικά, ως σωστή επαγγελματίας σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε κανονικά στο «πόστο» της και έκανε την εκπομπή της με χαμόγελο, κρύβοντας καλά την αδιαθεσία που ένιωθε ακόμη και κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Από εμάς, περαστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved