Όσα μάθαμε για το «The Voice»: Ποιος αυτοπροτάθηκε, ποιος ντρέπεται αλλά και ποιος κατσικώθηκε!
Media

Όσα μάθαμε για το «The Voice»: Ποιος αυτοπροτάθηκε, ποιος ντρέπεται αλλά και ποιος κατσικώθηκε!

Συνέντευξη τύπου για τους δημοσιογράφους από τους συντελεστές και παραγωγούς του σόου «Τhe Voice», γίνεται αυτή τη στιγμή σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Οι coaches, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουϊνέλης, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου καθώς και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους έτοιμοι να απαντήσουν στα ερωτήματα τους σχετικά με την μουσική αυτή υπερπαραγωγή που γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Κατά την έναρξη της συνέντευξης μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη:
«Ήμουν έτοιμη να αντικρούσω αρνητικές κριτικές και αυτή ήταν η πρώτη φορά που δεν χρειάστηκε»


Τον λόγο μετά πήρε ο Γιάννης Λάτσιος όπου μίλησε για τα lives και πότε προγραμματίζεται ο τελικό του σόου: «Τα 6 lives θα ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου και η μέρα μετάδοσης, παρά τα όσα ακούστηκαν θα παραμείνουν την Παρασκευή ενώ ο τελικός θα γίνει στις 9 Μαΐου. To πρόγραμμα δεν θα ήταν ίδιο αν δεν ήταν αυτοί οι coaches», είπε ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε: «Είναι ένας από τους πιο έξυπνους παρουσιαστές που έχουμε».

Λίγο αργότερα τον λόγο πήραν οι κριτές!
Δέσποινα Βανδή: «Είχα κάνει μια συζήτηση με τον Γιάννη Λάτσιο και του είχα πει πως αν θα έκανα ποτέ κάτι τηλεοπτικά θα ήταν μονό αυτό και χάρηκα πολύ για την πρόταση. Χαίρομαι που δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και σημασία δεν έχει ποιος θα είναι ο νικητής αλλά ότι δείχνουν το ταλέντο τους. Χάρηκα επίσης έμαθα ότι θα είναι ο Ρεμος», ενώ για τον Μιχάλη είπε ότι έχει τρελαθεί μαζί του.


Μελίνα Ασλανίδου: «Χάρηκα για το γεγονός ότι είπα το «ναι» και δεν με νίκησαν οι φόβοι μου. Δεν περίμενα ότι θα με πάρει ποτέ ο Γιάννης Λάτσιος τηλέφωνο και χάρηκα πολύ με τους συνεργάτες μου, τους οποίους γνώρισα καλύτερα»

Μιχάλης Κουϊνέλης: « Ντρέπομαι αυτή τη στιγμή πολύ. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιάννης Λάτσιος πήγα στο γραφείο με ένα τεράστιο ερωτηματικό στο κεφάλι μου. Είχαμε γνωριστεί πριν χρόνια, στα γενέθλια Παπαρίζου κι όταν έφτασα ρώτησα γιατί εμένα και απάντησε γιατί κάνεις για αυτό και σκέφτηκα ότι αν κατάλαβε μέσα ε δυο λεπτά εμένα όταν μεγαλώσω ότι θα γίνω Λάτσιος».

Αντώνης Ρέμος: «Για μένα είναι σαν να ζούμε μια δεύτερη εφηβεία, είναι σαν να είμαστε στο σχολειό, νιώθω ότι γινόμαστε κ πάλι παιδιά»

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι ο μόνος που δεν με πήραν τηλέφωνο. Αυτοπροτάθηκα. Είχα πει αν πάρουν το The voice θέλω να κάνω αυτό. Το έμαθα από την παραγωγή ότι με πήραν. Για μένα ο γάμος μου είναι το Πρωινό και το voice μια παράλληλη σχέση. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά μια τέτοιας σχέσης, είναι παθιάρικη και τα δίνεις όλα».
Θέμης Γεωργαντάς: «Εμένα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Τους κατσικώθηκα και έβαλα λυτούς και δεμένους για να πάρω την θέση. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Δείτε φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved