Αντώνης Ρέμος: «Δεν με ένοιαζε αν είχα απέναντί μου, είτε τον Δήμο Μπέκε, είτε την 16χρονη Αρετή»
Media

Αντώνης Ρέμος: «Δεν με ένοιαζε αν είχα απέναντί μου, είτε τον Δήμο Μπέκε, είτε την 16χρονη Αρετή»

Την απόφασή του να είναι δίκαιος με τους τραγουδιστές που τον εμπιστεύονται και αποφασίζουν να είναι στην ομάδα του στο The Voice αποκαλύπτει ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στο gossip-tv.gr.

Τον βρήκαμε στο πλαίσιο του press junket που δόθηκε για το The Voice, το πρώτο που γίνεται ποτέ στην Ελλάδα. Χωρισμένοι σε μικρές ομάδες οι δημοσιογράφοι συναντούσαν τον κάθε κριτή ξεχωριστά και ο Αντώνης Ρέμος βέβαια δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο ίδιος, ερωτώμενος πώς το αποφάσισε να είναι στο παιχνίδι και να εκτείθεται κάθε εβδομάδα λόγω των επεισοδίων του The Voice, απάντησε: «Πάντα κρυφοκοίταζα με την άκρη του ματιού μου, γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι και να μην κάθομαι ήσυχα, την τηλεόραση. Έχω πει και με τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι θα γούσταρα πολύ να συμμετέχω σε κάποια ταινία που θα κάνει. Θα το ήθελα πολύ. Έτσι είχα στο μυαλό μου και το θέμα της τηλεόρασης. Έλεγα, γιατί όχι. Αλλά με τις κατάλληλες συνθήκες. Και ήρθε η στιγμή που ο Antenna έκανε την υπέρβαση και το ήξερα ως προϊόν και μου άρεσε κιόλας πολύ, οπότε είπα εύκολα το ναι για το The Voice. Και το είπα πολύ απλά γιατί αυτή η εκπομπή ασχολείται με ουσιαστικά ταλέντα. Με παιδιά που πραγματικά έχουν φωνή. Δεν έχει ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι καλοί τραγουδιστές , ούτε καραγκιοζιλίκια. Να κάθεσαι εσύ απέναντι να τους κοιτάς και να πρέπει να πεις τι; Όλα τα παιδιά που πέρασαν από το The Voice αν το άριστα είναι το 10 ήταν πάνω από το 7» .

- Στα παιδιά που ήρθαν στο παιχνίδι και είναι επαγγελματίες τραγουδιστές, είσαι πιο αυστηρός κριτής;

«Δεν με ένοιαζε αν είχα απέναντί μου, είτε τον Δήμο Μπέκε, είτε την 16χρονη Αρετή που ήρθε από την Αλεξανδρούπολη, είτε τον 16χρονο που ήρθε από την Κύπρο. Εμένα με ένοιαζε αυτό που άκουγα αν ήταν σωστό σύμφωνα με την δική μου κρίση. Αν ήταν σωστό και ήταν και ο Δήμος Μπέκε, καλώς ήταν ο Δήμος Μπέκε αλλά τραγούδησε πάρα πολύ καλά το τραγούδι. Αν πάλι ήταν γνωστή ή άγνωστη αλλά δεν είπε καλά το τραγούδι, σταμάτησε η πορεία της εκεί και θα καταλάβετε τι εννοώ».

- Ξέρουμε τι εννοείς, έχει γίνει γνωστό (σ.σ ότι έκοψε την ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη πριν τα Lives)

«Εντάξει, ξέρετε, έχουν γίνει λίγο πολύ γνωστά κάποια αποτελέσματα. Είμαι αντικειμενικός, αληθινός και δίκαιος απέναντι σε όλα τα παιδιά».

- Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή που δίνεις στα παιδιά της ομάδας σου;

«Να τραγουδάνε με θράσος και να μιλάνε με ταπεινότητα. Αυτό για μένα έχει σημασία. Όταν τραγουδάνε να νιώθουν ότι είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές του κόσμου και όταν μιλάνε να δείχνουν σεβασμό και να ακούνε κάποιον που έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εκείνους γιατί είναι μόνο για το καλό τους. Όπως άκουγα κι εγώ. Θεωρώ μεγάλο δώρο να ξέρεις να ακούς».

- Ως coach, επειδή μίλησες για χαρακτήρες, αν έβλεπες κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σου με τους παίκτες που έχεις στην ομάδα σου πια ότι κάποιος είναι καβαλημένος τι θα έκανες;

«Δεν θα με ένοιαζε αν δεν ήταν εναντίον του τραγουδιού και της ομάδας. Αν αυτό δεν επηρέαζε. Δηλαδή αν ήταν ψώνιο για πάρτη του, αλλά ήταν συνεργάσιμος και σωστός στη δουλειά του. Εγώ επικεντρώνομαι στο αν είναι καλή η φωνή του ή όχι. Αν μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στο τραγούδι που του έχω δώσει».

- Φάνηκες από τους πιο αυστηρούς κριτές. Δεν πάταγες εύκολα το κουμπί...

«Φάνηκε έτσι λόγω του μοντάζ. Δεν ήταν έτσι. Τα γυρίσματα έγιναν σε πέντε διαφορετικές μέρες αλλά δεν έπαιξαν όπως γυρίστηκαν. Θα σου πω μόνο ότι ειδικά στις αρχές πείραζα τη Μελίνα και της έλεγα «Μελίνα, να σου πω, δεν θα ανατιναχτεί το κτίριο αν πατήσεις καμιά φορά το κουμπί...» Αλλά στην πράξη φάνηκε αυτό.».

- Πόση ώρα αφιερώνεις την ημέρα με τα παιδιά;

«Περάσαμε πολλές ώρες και εξακολουθούμε να περνάμε. Μιλάμε πολύ και παίρνω και τη γνώμη τους. Δεν αποφασίζω και διατάζω. Νομίζω ότι και οι ίδιοι το ευχαριστήθηκαν πολύ. Νομίζω ότι έχω ορθή κρίση και καθαρό το μυαλό μου για να μπορώ να κρίνω την καλλιτεχνική αξία αυτών των παιδιών».

- Είχες πει ότι έχεις προτείνει στην Άννα Βίσση να έρθει σε κάποιο από τα Lives. Θα την δούμε;

«Δεν ξέρω αν θα την δούμε. Θα προτείνω στην Άννα αν θέλει να εμφανιστούμε μαζί και να κάνουμε ένα guest οι δυο μας ή με κάποια από τα παιδιά της ομάδας μου αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα έρθει. Πάντως είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω και περάσαμε υπέροχα μαζί και εξακολουθούμε να περνάμε υπέροχα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved