Μιχάλης Κουινέλης: «Εγώ δεν θα είχα τα κότσια να πάω στο The Voice»
Media

Μιχάλης Κουινέλης: «Εγώ δεν θα είχα τα κότσια να πάω στο The Voice»

Ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε στο gossip-tv.gr για τη συμμετοχή στο The Voice ενώ παραδέχτηκε ότι εκείνος δεν θα είχε τα κότσια να πάρει μέρος ως παίκτης.

-Οι περισσότεροι , όταν ακούσαν το όνομά σου ανάμεσα στους coaches του The voice απόρησαν, αλλά η πορεία σου ως τώρα έχει κερδίσει πολύ θετικά σχόλια. Εσύ το περίμενες;

«Όχι δεν το περίμενα. Και οφείλω να πω ότι στην αρχή όλο αυτό με τρόμαζε. Στην αρχή πολύ, τώρα όλο και λιγότερο γιατί αρχίζω να νιώθω και καλά εκεί μέσα. Και αυτό οφείλεται φυσικά και στους υπόλοιπους coaches γι' αυτό και τους ευχαρίστησα κιόλας. Τώρα όσον αφορά αυτήν την απότομη προβολή, γιατί για μένα στα 10 χρόνια που υπάρχουν οι Stavento και τα 17 συνολικά που υπάρχω στον χώρο, δεν έχω βγει τόσες φορές στην τηλεόραση».


-Το χαίρεσαι;

«Σε ένα βαθμό στην αρχή ήταν πολύ περίεργο και έντονο, τώρα σιγά σιγά άρχισε να καταλαγιάζει. Αλλά δεν το αφήνω να καταλαγιάσει και τελείως. Έχω πάντα το νου μου, γιατί νιώθω κι έχω δει ότι η τηλεόραση πολλές φορές γίνεται και καλή και κακή απέναντί σου. Οπότε εγώ κοιτάω να είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται για να νιώθω καλά εγώ, αλλά και να βγάλω ασπροπρόσωπους όλους όσοι με επέλεξαν για να είμαι εκεί και βλέποντας και κάνοντας».


-Θεωρείς ότι αυτή η εμπειρία θα σου δώσει κάτι επιπλέον, ότι τελικά θα σου βγει σε καλό;

«Πραγματικά το βλέπω έτσι ακριβώς. Σαν εμπειρία. Δηλαδή ήταν κάτι που δεν είχα κάνει, είδα το αμερικάνικο concept και μου άρεσε πάρα πολύ, είχα τις αμφιβολίες μου βέβαια γιατί με την τηλεόραση δεν είχα σχέση αλλά είπα να το δοκιμάσω κι άμα μου βγει, μου βγήκε. Άμα δεν μου βγει, δεν θα πεθάνουμε κιόλας».


-Θα σκεφτόσουν να κάνεις παρουσίαση εκπομπής;
«Ειλικρινά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως πάντα ήμουν, είμαι και θα είμαι μουσικός. Τώρα προέκυψε αυτό και πρέπει να το αφήσω να ωριμάσει μέσα μου και να δω αν τελικά μπορώ να το διαχειριστώ καλά. Δεν θέλω να λέω ποτέ και τίποτα για τίποτα αλλά προς το παρόν δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό».


-Αν συνεχιστεί το The Voice και την επόμενη χρονιά έχεις ήδη συζητήσει για την συνέχεια της συνεργασίας σας;
«Δεν ξέρω πραγματικά αν θα συνεχιστεί και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Μόνο όσα ακούμε από δεξιά και αριστερά. Δεν ξέρω... Εγώ συνήθως όλο τον χειμώνα γράφω και κυκλοφορώ τους δίσκους μου τον Μάρτιο και τα καλοκαίρια βγαίνω περιοδεία. Έτυχε αυτήν την φορά να βγει ο δίσκος μου Σεπτέμβριο, οπότε ήταν ο πρώτος χειμώνας που δεν είχα στούντιο και τέτοιες υποχρεώσεις. Οπότε, είπα αφού έχω ελεύθερο χρόνο να το κάνω, ας το κάνω. Του χρόνου δεν ξέρω τι υποχρεώσεις θα έχω. Πρώτα ο Θεός γεροί να είμαστε και μέχρι του χρόνου βλέπουμε».


-Αν συνεχιστεί, εσύ θα ήθελες να συνεχιστεί με την ίδια ομάδα coaches;

«Αν συνεχιστεί και μου ξαναπρότειναν να είμαι μέσα σε αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα να είμαι με τους ίδιους ανθρώπους».

-Ποιον θεωρείς τον πιο δυνατό σου παίκτη, κι αν δεν θέλεις να μιλήσεις για την ομάδα σου, πες μου ποιον θεωρείς πιο δυνατό στις άλλες ομάδες και γιατί;


«Για μένα κάθε παιδί, έχει κάτι ξεχωριστό. Θεωρώ λοιπόν ότι ο «πόλεμος» έχει να κάνει γενικότερα με τις χροιές των φωνών και τις δυνατότητες κάθε φωνής να κάνει το κάθε τραγούδι που τραγουδάει «δικό της» . Δεν υπάρχει κακή φωνή και το έχετε δει. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να ξεχωρίσω παίκτες».


-Ποιον θεωρείς τον πιο δυνατό σου «αντίπαλο» ως coach;

«Τώρα να πω αλήθεια ή ψέμματα; Η αλήθεια είναι πως δεν θεωρώ κανέναν γιατί πιστεύω πως θα κερδίσω εγώ». (γέλια) Αυτή είναι η ψυχολογία που επικρατεί μέσα μου και προσπαθώ να την έχω σαν «καρότο» για να την κυνηγάω. Όλοι νομίζω έχουν μερικούς παίκτες οι οποίοι είναι πολύ καλοί. Όλοι έχουν τουλάχιστον από δύο σίγουρα πολύ καλούς. Ίσως η Δέσποινα Βανδή να έχει τρεις».


-Ποιος είναι ο στόχος σου στο The voice εκτός από τη νίκη...


«Δεν είναι ο στόχος μου η νίκη. Θα ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου αλλά δεν είναι ο στόχος μου αυτός. Ο στόχος μου και αυτό το λέω πραγματικά, είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, και λέω παιδιά γιατί στην δική μου ομάδα υπάρχει ο μικρότερος μέσος όρος ηλικίας, να βγουν σωστά. Να είμαι αξιοκρατικός απέναντί τους και να τους δώσω όσο γίνεται περισσότερα εφόδια από αυτά που ήδη έχω μάθει κι εγώ».


-Μέσα στα άτομα που επέλεξες ή σε επέλεξαν, είναι και η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και πολλοί θεωρούν ότι θα είναι η νικήτρια του πρώτου The voice. Εσύ το πιστεύεις; Το θέλεις;

«Φυσικά και θα το ήθελα από την ομάδα μου είναι , αλλά δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κανένα από τα παιδιά. Το The Voice είναι σε εξέλιξη και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Το μόνο που θα ήθελα να πω για την Αρετή είναι πως είναι ακόμα 16 χρονών, έχει μια εξαιρετική φωνή, ξέρω πως ότι τραγούδι και να πει θα το «ξαναγεννήσει» γιατί έχει μια εντελώς δική της προσέγγιση λόγω της χροιάς της αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι 16 χρονών και πρέπει να περιμένουμε και την μεταφώνησή της και να δούμε και που θα «κάτσει» η φωνή της».


-Γνωριζόσασταν; Γιατί είναι κι εκείνη από την Αλεξανδρούπολη...


«Όχι δεν γνωριζόμασταν. Δεν την ήξερα. Αλλά τώρα που ήρθε στο παιχνίδι κι εγώ πήγα Αλεξανδρούπολη, όντως υπάρχουν πολλοί κοινοί γνωστοί, μη βγούμε και συγγενείς έτσι όπως πάμε..»


-Είδαμε αρκετούς επαγγελματίες τραγουδιστές να συμμετέχουν στο The Voice. Οι περισσότεροι δεν είναι και μικροί. Από την στιγμή που δεν κατάφεραν να κάνουν ως τώρα την καριέρα που ονειρεύονταν, τι νομίζεις ότι θα μπορούσε να τους προσφέρει το The Voice;
«Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω για τις άλλες ομάδες. Θα σου πω τι μπορεί να προσφέρει το Voice στα δικά μου τα παιδιά τα οποία, όπως προείπα έχουν τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας»


-Δεν έχεις επαγγελματίες όμως...


«Αυτό ακριβώς. Εμένα αυτή ήταν η επιλογή μου. Είναι όμως μια προσέγγιση δική μου αυτή. Ο κάθε coach και ο κάθε παίκτης βλέπει κάτι διαφορετικό. Η δική μου η προσέγγιση είναι να βοηθήσω όσο γίνεται, το voice είναι ένα σκαλοπάτι κι εγώ ένα λιθάρι στο όνειρο των παιδιών. Δεν είμαστε θαυματοποιοί. Ο καθένας το πώς θα διαχειριστεί τον εαυτό του είναι καθαρά δική του απόφαση. Το τι θα τους δώσει το The Voice στους ανθρώπους που είχαν κάνει ήδη μια καριέρα και ήρθαν στο παιχνίδι, αυτό πραγματικά δεν μπορώ να στο απαντήσω εγώ γιατί δεν το ξέρω».
-Αν εσύ δεν είχες πετύχει στον χώρο σου ως τώρα, θα συμμετείχες στο The Voice;


«Όχι . Νομίζω ότι δεν θα είχα τα κότσια να το κάνω αυτό. Δεν θα είχα τα κότσια να κάτσω πίσω από γυρισμένες καρέκλες. Γι' αυτό και όλα αυτά τα παιδιά έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου. Φαντάσου ότι εγώ πέρασα δύσκολα κάποιες φορές που δεν γύρισαν οι καρέκλες. Φαντάσου πως θα ένιωθε αυτός ή αυτή που ήταν στην σκηνή. Θέλει τρελά κότσια. Βέβαια τώρα μπορεί να σου λέω όχι δεν θα πήγαινα γιατί μιλάω εκ του ασφαλούς. Έχοντας κάνει, ότι έχω κάνει ως τώρα».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved