Τάσος Χαλκιάς: «Εκνευρίστηκα πολύ που υπήρξε τόσο άγριος κι άδικος πόλεμος στο «Κάτω Παρτάλι»»
Media

Τάσος Χαλκιάς: «Εκνευρίστηκα πολύ που υπήρξε τόσο άγριος κι άδικος πόλεμος στο «Κάτω Παρτάλι»»

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για τον εκνευρισμό του αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε προς τους τηλεκριτικούς τους οποίους χαρακτήρισε παρασιτογόσνους. Μετάνιωσε αλήθεια γι' αυτό;

«Εκνευρίστηκα πολύ που υπήρξε τόσο άγριος κι άδικος πόλεμος σε μια σειρά που φτιάχνουμε με πολλή αγάπη και ξέφυγα λίγο» λέει ο ίδιος στη real και συνεχίζει: «Δεν απαξιώνω το επάγγελμα των τηλεκριτικών - όσων τουλάχιστον είναι τέτοιοι και δεν τους καμώνονται, θάβοντας για να θάψουν και να ακουστούν. Μου ανέβηκε όμως το αίμα στο κεφάλι όταν έμαθα όσα άσχημα γράφηκαν για μια δουλειά που δίνουμε σ' αυτήν τον καλύτερό μας εαυτό, κάνοντας πολύωρα, εντατικά γυρίσματα. Αυτό το ίδιον του Έλληνα να χτυπάει αλύπητα ό,τι πηγαίνει καλά είναι τρομερό. Έλεγαν τόσο καιρό πως δεν υπάρχουν ελληνικές σειρές, και με το που βγαίνουν και αρέσουν, πέφτουν να τις θάψουν κάτω από τη γη με μεγάλη μανία! Υπάρχει ένα καταπληκτικό σενάριο: Ο Λευτέρης Παπαπέτρου έχει «κεντήσει» στους ήρωες και στην πλοκή. Υπάρχει μια εξαιρετική σκηνοθέτις, η Αμαλία Γιαννίκου, και μια ομάδα εξαιρετικών συναδέλφων -έμπειρων, αλλά και νεότερων- που δίνουν ρέστα. Γιατί λοιπόν τόση εμπάθεια και τόσος πόλεμος; Καταντά μέχρι και ύποπτο αυτό...»

Αληθεύει ότι δεν ξέρετε οι ηθοποιοί τι έπεται;

«Ναι, αληθεύει. Ξέρουμε τι συμβαίνει λίγο παρακάτω, αλλά κανείς μας δεν γνωρίζει τις ανατροπές που θα συμβούν (κι είναι μεγάλες ανατροπές!) και στη σειρά και στους ίδιους τους ήρωες που υποδυόμαστε. Κι αυτό είναι πολύ γοητευτικό και για τον κόσμο και για εμάς, μιας και έχουμε την αγωνία που έχει και εκείνος. Προχωράμε βήμα-βήμα, χωρίς να ξέρουμε τι μυστικά κρύβονται από πίσω. Είναι υπέροχο. Είμαι πολύ χαρούμενος και που γύρισα στο Mega και που το κάνω με μια τόσο δυνατή σειρά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved