Η απάντηση του Τάσου Χαλκιά για τις κριτικές στο «Κάτω Παρτάλι»! «Αν γράφεις κακόπιστα, καλύτερα να μη γράφεις»
Media

Η απάντηση του Τάσου Χαλκιά για τις κριτικές στο «Κάτω Παρτάλι»! «Αν γράφεις κακόπιστα, καλύτερα να μη γράφεις»

Για τις αρνητικές κριτικές που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την σειρά «Κάτω παρτάλι», μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς.


Καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» απάντησε με τον δικό του τρόπο στέλνοντας το... μήνυμα του!
«Πραγματικά χωρίς να θέλω να απαξιώσω κανενός το επάγγελμα. Ο καθένας βγάζει το ψωμί του από κάπου, στο βαθμό που αυτό είναι ιερό, είναι ιερό, στο βαθμό που ξεπερνάει τα όρια παύει να είναι επάγγελμα και γίνεται κάτι άλλο.

Η κριτική υποτίθεται ότι πρέπει να ασκείται, προφανώς κατά την άποψή μου, καλοπροαίρετα για να καταφέρει να πείσει αυτούς που δέχονται την κριτική να καλυτερεύσουν τους εαυτούς τους. Αν είναι κακόπιστη η κριτική δεν ωφελεί κανέναν. Πρωτίστως αυτόν που τη δέχεται και που κατά δεύτερο λόγο, από πείσμα δε θα καταφέρει να διορθώσει τον εαυτό του ποτέ από τέτοιου είδους κριτικές. Άρα λοιπόν δεν ωφελείς.

Αν λοιπόν γράφεις κακόπιστα, καλύτερα να μη γράφεις. Ύστερα για να χριστείς κριτής μιας πολύ συγκεκριμένης τέχνης, που είναι η υποκριτική τέχνη, θα πρέπει να έχεις φάει πολλά ψωμιά πάνω σε αυτό τον τομέα για να κρίνεις την τέχνη του ηθοποιού.

Να κρίνεις γενικότερα μια σειρά, αν είναι καλή παραγωγή, αν είναι κακή παραγωγή, καλοφωτισμένη, κακοφωτισμένη, καλογραμμένη, έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Αλλά οτιδήποτε κι αν είναι, όταν υπάρχει ένας παράγοντας που δεν μπορείς να αγνοήσεις με τίποτα και αυτός ο παράγοντας είναι ο κόσμος που δέχτηκε αυτή τη δουλειά και τη σκέπασε με την αγάπη του σε βαθμό κακουργήματος, μου λες εσύ τώρα ότι δεν σου αρέσει;

Για να κάνεις τι; Άρα λοιπόν όταν αυτό το λες πάνω σε ένα 65%, το λες για αν γίνεις γνωστός», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved