Ποια ηθοποιός δήλωσε: «Μου είχαν κάνει πρόταση για πρωινή εκπομπή, θα μπορούσα να είμαι ανταγωνίστριά σας»
Media

Ποια ηθοποιός δήλωσε: «Μου είχαν κάνει πρόταση για πρωινή εκπομπή, θα μπορούσα να είμαι ανταγωνίστριά σας»

Ηθοποιός αποκάλυψε σε πρωινή εκπομπή ότι έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει τέτοιου είδους εκπομπή και μάλιστα θα ήταν… ανταγωνίστριά τους.

Ο λόγος για την Ελένη Καστάνη η οποία στο Πρωινό είπε: «Μου είχαν κάνει πρόταση για πρωινή εκπομπή, θα μπορούσα να είμαι ανταγωνίστριά σας. Μου έχουν κάνει πρόταση να μαγειρεύω κιόλας! Θα σας πω και πώς μου έγινε η πρόταση. Είχα έρθει παλιά στο πρωινό του ΑΝΤ1, που ήταν ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη, και μου είχαν ζητήσει να μαγειρέψω. Ήρθα, λοιπόν, και έκανα ντολμαδάκια. Δύο ημέρες μετά, με πήρε ο παραγωγός και μου έκανε πρόταση. Μετά το ξανασκέφτηκα, τότε υπήρχαν σήριαλ και τέτοια πράγματα...».

Αν της γινόταν πρόταση σήμερα τι θα έκανε; «Τώρα αν μου γινόταν πρόταση, επειδή έχω ένα παιδί που το σπουδάζω σε ένα ιδιωτικό σχολείο, δίνω πολλά χρήματα, θέλω ό,τι θέλει το παιδί μου να μπορώ να του το δώσω και εγώ είμαι ένα φτωχό κορίτσι που ό,τι κάνω το βγάζω από τη δουλειά μου, μπορεί και να το έκανα τώρα αλήθεια. Τώρα βλέπω πως στη δουλειά μου δεν έχω δρόμο να διανύσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved