Κλεμμένα όνειρα: Ο Μαλτέζος επιστρέφει ως… δολοφόνος!
Media

Κλεμμένα όνειρα: Ο Μαλτέζος επιστρέφει ως… δολοφόνος!

Νέες απρόσμενες εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς «Κλεμμένα όνειρα» καθώς επιστρέφει ο Δημήτρης Μαλτέζος και μάλιστα ως… δολοφόνος!

Ο Στιβ Μαυρίδης συνεχίζει αμετανόητος το σχέδιο εξόντωσης της Αλεξάνδρας, της Βίκυς και των παιδιών τους.

Ωστόσο, στο στόχαστρο του μπαίνουν δύο ακόμη πρόσωπα: Ο αστυνόμος Μακρής που ποτέ δεν έπαψε να σκαλίζει την υπόθεση «Δημήτρης Μαλτέζος» αλλά και η Σόνια, η σύντροφος που υποτίθεται πως τον πρόδωσε και δεν τον βοήθησε στη ύπουλα σχέδια του.

Ο αστυνόμος Μακρής προσεγγίζει τη Σόνια σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσει να βρει την άκρη του νήματος στην «αόρατη» σχέση Μαλτέζου - Μαυρίδη. Ωστόσο, η σχέση αυτή στην πορεία θα εξελιχθεί σε μια τρυφερή φιλία καθώς η κοπέλα περιγράφει στον αστυνόμο τα τραγικά παιδικά χρόνια που έχει περάσει, την αρρωστημένη σχέση με τον αδελφό, της Ιωνα αλλά και πώς έπεσε στα δίχτυα του Στιβ Μαυρίδη. Ο Μακρής συγκινείται και αναλαμβάνει την προστασία της. Για τον λόγο αυτόν αποφασίζει να τη φυγαδεύσει σε ένα απομακρυσμένο αγρόκτημα ώστε να γλιτώσει από την εμμονική πλέον καταδίωξη του Μαυρίδη.

Ωστόσο, ο Μακρής δεν σταματά εκεί: Αναπτύσσει στενή σχέση με τη μητέρα του Μαλτέζου, Ελεν Τζόρνταν και πραγματοποιούν μαζί το ταξίδι στη Σερβία για την ανεύρεση του τάφου του Μαλτέζου. Και όταν φυσικά βλέπουν τον τάφο άδειο, αρχίζουν να συνειδητοποιούν την αλήθεια.

Όλα αυτά τα μαθαίνει ο Μαυρίδης που εκτός εαυτού αποφασίσει τη δολοφονία του αστυνόμου: Όταν βέβαια καταφέρνει να εντοπίσει τον Μάκρη διαπιστώνει πως μαζί του έχει και τη Σόνια. Και τους σημαδεύει και τους δύο με όπλο ωστόσο εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Δημήτρης Μαλτέζος και δολοφονεί ταυτόχρονα τον αστυνόμο και τη Σόνια.

Για μία ακόμη φορά στη συγκεκριμένη σκηνή που θα δούμε μαζί Μαλτέζο και Μαυρίδη δεν ξεκαθαρίζεται αν είναι φυσική η παρουσία του Μαλτέζου ή όραμα. Οπότε το μυστήριο αν ο Μαυρίδης είναι ο Μαλτέζος συνεχίζει να υφίσταται...

Ο Ιωνας για μεγάλο διάστημα θα αγνοεί την δολοφονία της αδελφής του και θα κινήσει γη και ουρανό για να τη βρει. Την ίδια στιγμή ένα νέο απρόοπτο περιστατικό που οι σεναριογράφοι κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό θα ενώσει και πάλι Αρη (Ορφέας Παπαδόπουλος) και Σταύρο (Κωνσταντίνος Λάγκος). Αυτή θα είναι και η αρχή του τέλους τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν όσον αφορά τον τρίτο κύκλο των «Κλεμμένων ονείρων»...

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved