«Ζέτα, το καλό που σου θέλω, μην κάνεις πρωινό» - Ποιος προειδοποιεί τη Μακρυπούλια;
Media

«Ζέτα, το καλό που σου θέλω, μην κάνεις πρωινό» - Ποιος προειδοποιεί τη Μακρυπούλια;

Ένας πολύ φίλος της Ζέτας Μακρυπούλια της προτείνει καλύτερα να μην ασχοληθεί με την πρωινή ζώνη των καναλιών. Για την ακρίβεια, την προειδοποιεί. Ποιος είναι;

Δεν είναι άλλος από τον Θέμη Γεωργαντά ο οποίος σε συνέντευξή του αποκαλύπτει ότι είναι φίλος με τη Ζέτα από την εποχή που πήγαιναν σχολείο.
Σε ερώτηση για τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και θέλουν την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει στο μέλλον το «Πρωινό mou» λέει με χιούμορ: «Το καλό που της θέλω είναι να μην το κάνει, για να μην είμαστε απέναντι». Και συνεχίζει: «Ξέρουμε όλοι πως δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Είναι μια φήμη. Όταν είχε έρθει καλεσμένη στο MAD, μου είπε πως σαφώς και θα την ενδιέφερε να κάνει πρωινό. Αλλά δεν είχε πει τίποτα για το πρωινό του Mega. Θεωρώ πως είναι άκομψο για τον άνθρωπο που παρουσιάζει μια εκπομπή, αλλά και για την ομάδα, να ακούγεται μια φήμη, όταν η εκπομπή είναι σε εξέλιξη. Αν με ρωτάς εάν η Ζέτα ταιριάζει σε πρωινό, θα σου απαντήσω πως πολύ θα ήθελα να τη δω. Έχω την περιέργεια να παρακολουθήσω πώς θα ανταποκρινόταν σε αυτό το είδος παρουσίασης. Στο Dancing ήταν θεά»! δήλωσε στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved