Αντώνης Καφετζόπουλος: «Εμείς δεν ξεφύγαμε ποτέ σαν οικογένεια»
Media

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Εμείς δεν ξεφύγαμε ποτέ σαν οικογένεια»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος πήρε καλά «πακέτα» την εποχή της μεγάλης επιτυχίας του σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»; Και τώρα, πώς τα καταφέρνει ο ίδιος και η οικογένειά του με την οικονομική κρίση;

Ο ίδιος απαντά στη real σε όλες τις ερωτήσει...

Πήρες, υποθέτω, πολύ καλά λεφτά επί «Παντρεμένων», έτσι;

«Και όμως, δεν ήταν. Είχα αποτραβηχτεί από την τηλεόραση για τους δικούς μου λόγους και ήρθε η πρόταση αυτή, χωρίς όμως να φέρει «τρελά» λεφτά. Μπορώ να σου πω ότι τα καλά χρήματα τα πήρα με τις διαφημίσεις που έφερε η επιτυχία αυτή. Ήταν μια αληθινά καλή εποχή».

Και τώρα;

«Και τώρα είναι μια κακή εποχή. Για όλους. Αλλά ξέρεις, εμείς δεν ξεφύγαμε ποτέ σαν οικογένεια, δεν «απλωθήκαμε», δεν «ανοιχτήκαμε». Δεν ήταν του στιλ μας, έτσι κι αλλιώς... Κι όταν ακόμα είχαμε καλά λεφτά στα χέρια μας, δεν χάσαμε το μέτρο. Ζούμε με αυτά που έχουμε λοιπόν και πορευόμαστε».

Κάποιοι «απλώθηκαν» ζώντας μια εικονική πραγματικότητα...

«Την οποία πλήρωσαν πάρα πολύ ακριβά και έφαγαν πολύ άσχημα τα μούτρα τους. «Απλώθηκαν» πέρα από εκεί που τους έπαιρνε και δεν είχαν την εξυπνάδα, την καθαρή ματιά, τη διορατικότητα να δουν πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό το «άνοιγμά» τους. Έφτιαξαν μια επίπλαστη εικόνα, που δεν ήταν αληθινή, μεγαλοπιάστηκαν με «πλαστικό» χρήμα και μεγάλα δάνεια, έχασαν εντελώς το μέτρο και τώρα τρέχουν να προλάβουν να σωθούν - όσοι μπορούν τουλάχιστον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved