«Traction»: O Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Πατρίκιο Κωστή
Media

«Traction»: O Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Πατρίκιο Κωστή

O Κώστας Στεφανής, υποδέχεται τον Πατρίκιο Κωστή στο «Traction» το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Ο ηθοποιός αναλαμβάνει να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ένας σύγχρονος οδηγός, όχι απαραίτητα οικογενειάρχης, θα επιλέξει να αποκτήσει μια Skoda Octavia νέας γενιάς και ζητά τη βοήθεια του Κώστα Στεφανή προκειμένου να ανταποκριθεί σωστά στο νέο του ρόλο. Πίσω από το τιμόνι της ολοκαίνουργιας και έχουσας τους περισσότερους χώρους στην κατηγορία Skoda Octavia, ο Πατρίκιος Κωστής απολαμβάνει τα οδικά χαρακτηριστικά της και εκπλήσσεται από την απόδοση και λειτουργία του πετρελαιοκινητήρα της.
Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής:
Audi A3 E-Tron & G-Tron
Δύο εκδόσεις του Α3 Sportback με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον από οικολογικής άποψης παρουσιάζει η Audi. Η E-Tron συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με το συμβατικό μοτέρ εσωτερικής καύσης. Η G-Tron βασίζεται στη συνέργια του φυσικού αερίου, ως εναλλακτικού καυσίμου. Όπως είναι προφανές, τόσο το E-Tron όσο και το G-Tron ανήκουν στην κατηγορία των υβριδικών, η οποία γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια.
Dacia Duster
Έως που μπορούν να φτάσουν οι εκτός δρόμου ικανότητες του ανανεωμένου τετρακίνητου Dacia Duster; Ο πρώτος συντάκτης της εκπομπής επιλέγει μια χωμάτινη διαδρομή για να δείξει στον έτερο και .. απείθαρχο τα όρια του αυτοκινήτου. Από την αντίδραση του τελευταίου καταλαβαίνει κανείς πως μάλλον δεν περίμενε να ακολουθήσουν μια τέτοια διαδρομή...
Yamaha XT 1200Z Tenere
Tenere στη γλώσσα των Tuareg σημαίνει έρημος. Για τη Yamaha όμως σημαίνει ένα από τα πλέον διάσημα και επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της. Το μεγαλύτερο εξ' αυτών είναι το ΧΤ 1200Ζ, το οποίο και παρουσιάζει το Traction σε μια προσπάθεια να το συνδέσει με τις ρίζες του. Πώς; Ακολουθώντας την προτροπή "Πάτα Χώμα"..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved