«Στην Πράξη»: Η Σύλβια Κλιμάκη ταξιδεύει μέχρι τα Γιαννιτσά Πέλλας
Media

«Στην Πράξη»: Η Σύλβια Κλιμάκη ταξιδεύει μέχρι τα Γιαννιτσά Πέλλας

Αυτή την Κυριακή, η Σύλβια Κλιμάκη ταξιδεύει μέχρι τα Γιαννιτσά Πέλλας και επισκέπτεται την ελληνική εταιρία ΑΛΤΕΡΡΑ ΑΕ που εδώ και 12 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών.


Επίσης συναντά τη Δρ Χάρις Καρνέζη και ανακαλύπτει πώς η τέχνη του θεάτρου μπορεί να βοηθήσει παιδιά με κοινωνικές και επικοινωνιακές δυσκολίες ακόμη και αυτισμό να κοινωνικοποιηθούν αποτελεσματικότερα. Το Γνωσιακό Συμπεριφορικό Δράμα (ΓΣΔ) είναι ένα νέο ψυχοπαιδαγωγικό μοντέλο βασισμένο σε επιστημονική μελέτη, που συνδυάζοντας θέατρο και ψυχολογία συντελεί στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, της συναισθηματικής νοημοσύνης και των κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών, βοηθώντας τα να καταπολεμήσουν τις φοβίες που τα κρατούν πίσω. Η τέχνη του θεάτρου όμως δεν σταματά εκεί...
Η Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται το νοσοκομείο Παίδων " Η Αγία Σοφία " για να παρακολουθήσει μαζί με τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί ...μια θεατρική παράσταση!!! Το θέατρο του Νέου Κόσμου εδώ και δώδεκα χρόνια με τη δράση της κινητής μονάδας θεάτρου έχει δώσει πάνω από 1700 δωρεάν παραστάσεις σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα, νοσοκομεία και σε ειδικά σχολεία. Αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που γίνεται από επαγγελματικό θέατρο ανελλιπώς σε σταθερή και καθημερινή βάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved