JOY με… Σώτη Τριανταφύλλου και Μάρκο Σεφερλή
Media

JOY με… Σώτη Τριανταφύλλου και Μάρκο Σεφερλή

Στον καναπέ του JOY κάθεται η αιρετική συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου και εξηγεί τις θέσεις της για τον gay γάμο, την Ελληνίδα μητέρα και τις επιθέσεις που δέχεται.

«Είμαι εναντίον του gay γάμου, όχι λόγω της ομοφοβίας αλλά γιατί είμαι εναντίον γενικά του γάμου. Πιστεύω ότι είναι ένας θεσμός που έχει χρεοκοπήσει ως έναν βαθμό...»
Η εκπομπή στη συνέχεια ταξιδεύει μαζί με την Kim Kardashian, ενώ δίνει μαθήματα για τέλειο μακιγιάζ. Ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ψητά λαχανικά, η Αννούσα Μελά ετοιμάζει βαλίτσα για πασχαλινές αποδράσεις και ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης αναλύει τις ταινίες της εβδομάδας «Το μικρό ψάρι», «Νώε» και «Ο Γερμανός γιατρός».
Στη συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος μιλά για την εποχή του «ΤΑΞΙ» αλλά και για τις αλλαγές που έφεραν οι παραστάσεις του. «Αυτό που έγινε με την περίπτωση μου, όπως έλεγαν οι επιχειρηματίες δηλαδή, είναι ότι μπήκε νεολαία στο θέατρο». «Η σάτιρα μου δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο, να θέλω δηλαδή να τον συκοφαντήσω, να τον χλευάσω ή να τον ειρωνευτώ. Είναι ένα πρόσωπο της επικαιρότητας που ο κόσμος τον ξέρει και κάτι έχει πει, κάτι έχει κάνει... αυτό παίρνω εγώ και το κάνω άλλες φορές στην υπερβολή του άλλες φορές όπως είναι...». Ο ηθοποιός μιλά και για τη σχέση του με τη σύζυγό του Έλενα Τζαβαλιά. «Με την Έλενα είμαστε μαζί 11 χρόνια. Γνωριστήκαμε στην παράσταση «Happy End». Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν την ήθελα, είχε πολύ δυνατή φωνή που την άκουγα και μου τρυπούσε τα αυτιά... τις είχαν χαλάσει τρεις δουλειές πριν έρθει εκεί... κοίτα η μοίρα καμιά φορά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved