Αρετή Κοσμίδου: «Στείλαμε ένα βιντεάκι για πλάκα, δεν πίστευα ότι μπορούσα να περάσω»
Media

Αρετή Κοσμίδου: «Στείλαμε ένα βιντεάκι για πλάκα, δεν πίστευα ότι μπορούσα να περάσω»

Είναι μόλις 16 ετών, αλλά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο «The Voice» με την εκπληκτική φωνή της.

Η Αρετή Κοσμίδου μιλά για την εμπειρία της στο talent show και μοιράζεται τα όνειρα της.
- Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική και το τραγούδι; «Ο πατέρας μου παίζει ακορντεόν, αλλά εγώ δεν είχα τέτοια τρέλα από μικρή. Το ενδιαφέρον μου ξεκίνησε βλέποντας κάποιους φίλους να ασχολούνται με τη μουσική κι έτσι άρχισα κι εγώ να μαθαίνω κιθάρα. Έχω κάνει μαθήματα για δύο χρόνια και μετά συνέχισα μόνη μου. Φωνητικά δεν έχω κάνει καθόλου και ξεκίνησα να τραγουδάω από τότε που η καθηγήτρια μου στο γυμνάσιο μου έδωσε ένα κομμάτι και κατά¬λαβα ότι μπορώ και να τραγουδάω»

Στο «The Voice» πώς αποφάσισες να συμμετέχεις;
«Τυχαία, είπαμε με τον πατέρα μου να στείλουμε ένα βιντεάκι για πλάκα, δεν πίστευα ότι μπορούσα να περάσω και λόγω της ηλικίας και της απειρίας. Το «The Voice», είναι ένα πολύ απαιτητικό σόου και δεν πίστευα ότι μπορεί να με επιλέξουν, τελικά όμως η πλάκα εξελίχθηκε με πολύ όμορφο τρόπο».

Η πρωτιά είναι ο στόχος;
"Νομίζω ότι για κάθε παίκτη είναι. Είναι όμως μόνο για το παιχνίδι, για τη ζωή μου ο στόχος είναι να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερη πάνω σε αυτό που έχω επιλέξει να ακολουθήσω. Γενικότερα δεν με ενδιαφέρει τόσο η δημοσιότητα, όσο να τραγουδάω, να προσπαθήσω να γράψω τα δικά μου κομμάτια».

-Σκέφτεσαι να σπουδάσεις στο εξωτερικό;
«Ναι, υπάρχει σαν σκέψη γιατί με ενδιαφέρει να κάνω σπουδές πάνω στο performing arts, κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα».


- Τι σου είπαν οι φίλοι και οι συμμαθητές σου όταν σε είδαν στο «The Voice»; «Ήταν όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν έχουν αλλάξει τη συμπεριφορά τους απέναντι μου. Μου αρέσει που μου λένε την αλήθεια για κάποια πράγματα και δεν με παραμυθιάζουν».


-Πώς σον φάνηκε που τα media άρχισαν ναασχολούνται μαζί σου;
«Μου ήρθε λίγο απότομο είναι η αλήθεια και με άγχωσε πολύ. Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά είναι πολύ όμορφο!».


-Αν τελειώνοντας το «The Voice» έρθει μια πρόταση από δισκογραφική τι κάνεις;
«Περιμένω να δώσω πανελλήνιες και μετά βλέπουμε... Το σχολείο πάνω από όλα!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved