Πρεμιέρα για τον Χαριτάτο αυτό το Σάββατο με την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση Alpha»
Media

Πρεμιέρα για τον Χαριτάτο αυτό το Σάββατο με την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση Alpha»

Πρεμιέρα, Σάββατο 12 Απριλίου, στις 08:00

Η πρωινή ενημέρωση επιστρέφει στον Alpha! Ενημέρωση που καταγράφει τον παλμό των γεγονότων με έρευνα, συνέπεια, αντικειμενικότητα. Ενημέρωση με δυναμικό διαδραστικό χαρακτήρα για τον τηλεθεατή αλλά και τον χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, από τις 8:00 έως τις 10:00, ο Σπύρος Χαριτάτος, μαζί με μία νεανική δημοσιογραφική ομάδα, καταγράφουν και παρουσιάζουν την επικαιρότητα, δυναμικά και με ουσία, χωρίς εντάσεις και στερεότυπες μεθόδους. Ρεπορτάζ, ειδήσεις, εξελίξεις, συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις από κάθε σημείο της χώρας και το εξωτερικό, αναδεικνύουν όσα μας απασχολούν. Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, αθλητισμός, περιβάλλον, υγεία, εθελοντισμός και ό,τι αφορά τη ζωή μας γίνεται πρωινή ενημέρωση για όλους μας! Στην εκπομπή θα συμμετέχουν και δημοσιογράφοι από το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο Σπύρος Χαριτάτος λέει: «Είναι μια ευκαιρία μέσω της τηλεόρασης να αναδείξουμε συμπεριφορές, παρεμβάσεις και εθελοντικές πράξεις που μας ωφελούν ή οφείλουν να αναγνωριστούν, αλλά και αδράνειες, κενά του παρελθόντος ή αδυναμίες που μας έφεραν σε μία δύσκολη θέση, τον κάθε ένα ατομικά αλλά και ως κοινωνία, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας. Δεν αναφέρομαι μόνο στην οικονομική κρίση, αλλά και στην κρίση των θεσμών, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, που βλέπουμε τον συνάνθρωπό μας, που αντιδρούμε στα ερεθίσματα της καθημερινότητας και τα αντιλαμβανόμαστε τώρα πιο πολύ να ξεπροβάλλουν ως πρόβλημα, ενώ τα βιώναμε ανέκαθεν. Είναι ευκαιρία να δούμε μία άλλη χρήση της τηλεόρασης, πιο κοντά στον τηλεθεατή. Στην ουσία, αν μπορούσαμε να αντιστρέψουμε τους όρους, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία, ο τηλεθεατής να είναι η τηλεόραση και όχι η τηλεόραση να ορίζει τον τηλεθεατή. Είναι μία ευκαιρία που δίνεται σε όλους μας να ξαναδούμε το μέσο ως μέσο επικοινωνίας και ανθρώπινης επαφής και όχι απλώς ως μέσο εκπομπής μηνυμάτων, εικόνων, αδιαφορώντας ο πομπός κατά πόσο ωφελείται ο δέκτης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved