Αντώνης Σρόιτερ: «Λόγω δουλειάς, έχω πέντε χρόνια να δω το απόγευμα»
Media

Αντώνης Σρόιτερ: «Λόγω δουλειάς, έχω πέντε χρόνια να δω το απόγευμα»

Μπορεί ο Αντώνης Σρόιτερ να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης, όμως κάθε δουλειά που είναι επιτυχημένη, έχει και το τίμημά της.

Ποιο είναι αλήθεια το πιο κουραστικό πράγμα για ένα δελτίο; Ο ίδιος απαντά στη real: «Το πιο σκληρό πράγμα είναι η καθημερινή παρουσία. Πρέπει να είσαι στρατιώτης. Πρέπει στις 18:00 να είσαι στο στούντιο, πανέτοιμος για να παρουσιάσεις το δελτίο. Και αυτό πρέπει να γίνει είτε είσαι χαρούμενος, στεναχωρημένος, άρρωστος, ακόμη και εάν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Προσάρμοσα τη ζωή μου, ώστε να μπορώ να το φέρνω εις πέρας χωρίς να καταπιέζομαι πάρα πολύ. Όπως έχει πει και ο Νίκος Χατζηνικολάου, όταν σταμάτησε κάποια εποχή από το δελτίο, «επιτέλους, είδα πώς είναι το απόγευμα»! Έχω, λοιπόν, πέντε χρόνια να δω το απόγευμα, δεν ξέρω πώς είναι, παρά μόνο τα σαββατοκύριακα».

Πού πιστεύετε πως οφείλονται οι μεγάλες ανακατατάξεις στις τηλεθεάσεις των δελτίων;

«Πριν από πέντε χρόνια, ο Alpha κατάργησε τα παράθυρα, θεωρώντας αυτού του είδους το δελτίο ειδήσεων ξεπερασμένο. Πλέον, σχεδόν όλα τα δελτία έχουν υιοθετήσει έναν πιο σύγχρονο, ευρωπαϊκό τρόπο παρουσίασης, που στηρίζεται στο ρεπορτάζ, στα βίντεο και σε σύντομα σχόλια. Άλλαξαν οι εποχές. Ο κόσμος πλέον δεν κάθεται με το στόμα ανοιχτό παρακολουθώντας επί μισή ώρα τρεις ανθρώπους να τσακώνονται, χωρίς να βγαίνει συμπέρασμα. Το ίδιο ισχύει και για τα πρωινά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved