Άλεξ Οικονόμου: «Ήταν αξεπέραστο αυτό που έζησα στο πρώτο live του “The Voice”»
Media

Άλεξ Οικονόμου: «Ήταν αξεπέραστο αυτό που έζησα στο πρώτο live του “The Voice”»

Ο Άλεξ Οικονόμου μίλησε για το πώς ένιωσε στο πρώτο live του «The Voice» και ποια πιστεύει ότι θα είναι η τελική τετράδα.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο σόου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου».
Πώς ήταν η εμπειρία του πρώτου live;

«Ήταν αξεπέραστο αυτό που έζησα! Νομίζω τα λεπτά που ήμουν πάνω στη σκηνή ήταν σαν ψέμα... Δεν έχω πολυκαταλάβει ακόμα τι έγινε... Σίγουρα υπήρχε πολύ άγχος, μεγάλος ενθουσιασμός και πίσω απ' αυτά πολλές, ατέλειωτες πρόβες».

Η ψηφοφορία του κόσμου, όμως, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή.

«Περιμένοντας να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα είχαν κοπεί τα πόδια μου, όπως και των υπόλοιπων παιδιών. Όσο κι αν θέλεις, όσο κι αν ελπίζεις να είσαι αυτός που θα περάσει, δεν το περιμένεις. Νιώθω απλά ευγνώμων που με κράτησε ο κόσμος. Τώρα, θέλω περισσότερο να τους βγάλω ασπροπρόσωπους στο τρίτο live».

Μετά και το πρώτο live πιστεύεις ότι, τελικά, έκανες καλή επιλογή;

«Δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη. Δεν το μετάνιωσα δευτερόλεπτο. Ο Αντώνης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, με απίστευτη πείρα. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, μου έχει δώσει χρήσιμες συμβουλές και νομίζω πιστεύει σε μένα. Πέρα, όμως, απ' όλα αυτά είναι πολύ καλό παιδί»

Θα μπορούσες να κάνεις πρόβλεψη για την τελική τετράδα;

«Με τίποτα! Απ' τα αποτελέσματα του πρώτου live κατάλαβα ότι όλα μπορούν να ανατραπούν. Από τη στιγμή που ο κόσμος ψηφίζει δεν μπορώ να υπολογίσω τι θα συμβεί στο τέλος».


Τα προηγούμενα χρόνια, όμως, έγιναν πολλά talent shows, με δεκάδες τραγουδιστές και σήμερα ελάχιστοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν. Εξυπηρετείς ένα προϊόν για όσο καιρό είναι ανοικτές οι κάμερες.

«Το ξέρω αυτό. Όπως ξέρω ότι δεν θα κερδίσεις τίποτα χωρίς δουλειά. Αυτό δίνει ένα βήμα, έναν προβολέα, αν θες, για να σε φωτίσει. Στο χέρι του καθενός είναι το πόσο θα δουλέψει για να αποδείξει ποιος είναι και τι έχει να παρουσιάσει. Παίρνεις το ρίσκο σου. Η ζωή, όμως, είναι γεμάτη ρίσκα. Και αυτή είναι η γλύκα της. Μου αρέσει να ζω όσο πιο γεμάτα μπορώ. Θέλω να είμαι συνεχώς alert. Το μόνο που ξέρω είναι πως η σκηνή είναι η ζωή μου. Όποτε πατώ σε αυτήν νιώθω σαν Θεός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved