Κώστας Κόκλας: «Να κρίνω σε talent show φωνές και κίνηση, με τι προσόντα;»
Media

Κώστας Κόκλας: «Να κρίνω σε talent show φωνές και κίνηση, με τι προσόντα;»

Ο Κώστας Κόκλας δεν θέλει να «εμπλακεί» τηλεοπτικά με talent show, ούτε ως διαγωνιζόμενος, ούτε όμως ως κριτής καθώς δεν θεωρεί πως είναι ικανός για κάτι τέτοιο.

Διαβάστε τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του...

Είναι της μόδας, πάντως, το «άουτινγκ» με το ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι γκέι. Βγαίνει κάποιος, λέει τι κάνει ο ίδιος και μετά «δίνει» και τους άλλους. Σε βρίσκει σύμφωνο αυτό;

«Εγώ πιστεύω ότι η προσωπική ζωή πρέπει να μένει προσωπική, όποια κι αν είναι η επιλογή κάθε ατόμου. Αν κάποιος θέλει να το διατυμπανίζει, δεν έχω πρόβλημα, μα το «άουτινγκ» που λες, το να «δίνεις» άλλους, μου φαίνεται εντελώς λανθασμένη τακτική».

Πώς και δεν σ' έχουμε δει σε κάποιο τάλεντ σόου εσένα;

«Με ποιο ταλέντο μου; Σ'αυτά πάνε αυτοί που χορεύουν ή τραγουδάνε καλά! Εγώ «το έχω» μόνο σε παρέες και, αν χρειαστεί, για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Από εκεί και πέρα, να πάω, να επιδείξω τις φωνητικές ή χορευτικές φιγούρες μου το αποφεύγω για... ευνόητους λόγους! Άλλωστε, υπάρχω στο γυαλί με τους ρόλους μου σε σειρές, θα ήταν υπερβολή να συμμετέχω ταυτόχρονα και σ' ένα τάλεντ σόου».

Σε κριτική επιτροπή τέτοιου σόου θα πήγαινες;

«Να κρίνω φωνές και κίνηση, με τι προσόντα; Αν γινόταν κάτι σε σχέση με την υποκριτική, μπορεί και να το αποφάσιζα. Αλλά δεν γίνεται»!

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved