Τι ετοιμάζει για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν ο ΑΝΤ1;
Media

Τι ετοιμάζει για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν ο ΑΝΤ1;

Ενισχύει την prime time με ελληνική μυθοπλασία και επανεξετάζει τη late night ζώνη ο ΑΝΤ1 την προσεχή τηλεοπτική περίοδο.

Το κανάλι του Αμαρουσίου βάζει στόχο να ενισχύσει τη βραδινή ζώνη με ελληνικές σειρές, ώστε να ισχυροποιήσει επιπλέον τη θέση του. Πρώτος στόχος, σύμφωνα με τη real, για τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι να προστεθεί στο πρόγραμμα μία ακόμα ελληνική καθημερινή σειρά (εκτός από το «Μπρούσκο»), η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00, απέναντι δηλαδή από τα «Κλεμμένα όνειρα» του Mega. Το κανάλι, το οποίο έβγαλε σχεδόν όλη την τρέχουσα σεζόν με εναλλαγή επαναλήψεων και τουρκικών σειρών στη ζώνη 9 με 11, που το καθήλωσαν σε πολύ χαμηλά σε σχέση με την υπόλοιπη ημέρα ποσοστά τηλεθέασης, φέρεται αποφασισμένο να καλύψει τα τρωτά του σημεία και να κλείσει και αυτή την «τρύπα» επενδύοντας σε πρόγραμμα. Ήδη ξεκίνησαν διερευνητικές επαφές με σεναριογράφους και σκηνοθέτες για την επιλογή της νέας καθημερινής σειράς.
Παράλληλα, στο πρόγραμμα αναμένεται να ενταχθούν δύο επιπλέον σειρές, το δραματικό «Εκδρομή» και η κωμική σειρά «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, ενώ εξετάζεται δυναμικά και το ενδεχόμενο να βγει ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Βασιλιάδες» από το Mega. Την ίδια στιγμή -και παρότι ο ΑΝΤ1 φέτος πρωτοστάτησε κυρίως μέσω των σόου- η συνταγή, τουλάχιστον για το πρώτο μέρος της σεζόν, ενδέχεται να αλλάξει. Κοινώς, δεν είναι βέβαιο αν θα μεταδοθεί σόου τον προσεχή Οκτώβριο, οπότε κανονικά θα ήταν η σειρά να βγει το «Dancing with the stars 5». Για την ώρα, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το «The voice 2» που αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2015.
Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤ1 επανεξετάζει όλη τη late night ζώνη του καναλιού με τις εκπομπές που μεταδίδονται μετά τις 11. Το κανάλι δηλώνει ικανοποιημένο με τις επιδόσεις τόσο των «παλαιών» «Ράδιο Αρβύλα» και Θέμο Αναστασιάδη, όσο και με τους «νέους» «Καρντάσιανς» και «Η Γερμανού ξανάρχεται», που (άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο) του χάρισαν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και συνεισέφεραν στην άνοδο του γενικού μέσου όρου του καναλιού. Παρά τη θετική αποτίμηση των επιδόσεών των εκπομπών, η απόφαση για τη συνέχισή τους ή μη δεν έχει ακόμα ληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρθρωση της late night ζώνης για την επόμενη σεζόν θα αποφασιστεί στα τέλη Μαΐου και εφόσον θα έχει οριστικοποιηθεί η γενική στρατηγική του καναλιού και τα μπάτζετ για την επένδυση που επιθυμεί να κάνει ανά ζώνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved