Γερμανού: «Το τέλος της συνεργασίας μου με τον Alpha δεν ήταν τόσο δραματικό όσο φάνηκε»
Media

Γερμανού: «Το τέλος της συνεργασίας μου με τον Alpha δεν ήταν τόσο δραματικό όσο φάνηκε»

Όλη την αλήθεια για την αποχώρησή της από τον Alpha αλλά και τα συναισθήματά της για το νέο ξεκίνημά της στον ΑΝΤ1 αποκαλύπτει η Ναταλία Γερμανού.

«Έχοντας ήδη συμπληρώσει 6 μήνες στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι, νιώθω ηρεμία, ανακούφιση, χαρά και απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στους ανθρώπους αυτούς που με πίστεψαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να κάνω πράξη το όνειρο της εκπομπής που ανέκαθεν αγαπούσα» λέει η ίδια στη real και συνεχίζει αποκαλύπτοντας αν ήταν δική της απόφαση να φύγει από τον Alpha ή όχι: «Το τέλος της συνεργασίας μου με τον Alpha δεν ήταν τόσο ηχηρό ούτε τόσο δραματικό όσο φάνηκε και παρουσιάστηκε στα blogs και στη μετέπειτα αναπαραγωγή. Ήταν απλώς το κλείσιμο ενός κύκλου και μιας πολύ επιτυχημένης επταετούς συνεργασίας με ένα κανάλι στο οποίο πέρασα πολύ καλά και δοκίμασα τις δυνάμεις μου σε μια δύσκολη ζώνη. Όπως έχω πει πάρα πολλές φορές, ήταν ένα διαζύγιο φιλικό, πολιτισμένο και συναινετικό».

Πρόκειται για αποχώρηση ή υποχώρηση; Γιατί ειπώθηκε ότι σε εξανάγκασαν να φύγεις με διάφορες τακτικές που ακολούθησαν...

«Αν και νομίζω ότι σε κάλυψα με την προηγούμενη απάντηση, θα σου πω ότι η «υποχώρηση» είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται σε κατάσταση πολέμου. Δεν ήμουν σε πεδίο μάχης και κανένας δεν με ανάγκασε να φύγω. Έδωσα ό,τι είχα να δώσω στο πρωινό του Σαββατοκύριακου. Η περαιτέρω παραμονή μου εκεί μόνο φθορά θα μπορούσε να φέρει και σε εκείνους και σε εμένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved