Αδαμοπούλου για YFSF: «Δεν φοβάμαι τους δύσκολους ρόλους, είναι ωραία πρόκληση»
Media

Αδαμοπούλου για YFSF: «Δεν φοβάμαι τους δύσκολους ρόλους, είναι ωραία πρόκληση»

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για την συμμετοχή της στο «Your face sounds familiar».

Ποιος από τους χαρακτήρες που έχεις υποδυθεί ως τώρα σε έχει δυσκολέψει περισσότερο;

Μέχρι στιγμής, δεν με έχει δυσκολέψει κανένας τόσο πολύ - ίσως μόνο ο Cobein. Ήταν ο πρώτος άντρας που έκανα και δυσκολεύτηκα να πιάσω τη χροιά και το ηχόχρωμά του, άσε που τραγούδησα σε αντρικό τόνο. Αυτή η μεταμόρφωση ήταν αρκετά δύσκολη. Δεν φοβάμαι τους δύσκολους ρόλους, είναι μια ωραία πρόκληση για να δω μέχρι πού είμαι, μέχρι πού φτάνω. Αν πετύχουμε, όλα καλά. Αν όχι, δεν έγινε και κάτι.

Η προβολή που έχει το show του ΑΝΤ1, την οποία εισπράττετε και οι παίκτες φυσικά, ήταν ένα από τα κίνητρά σου για να συμμετάσχεις κι εσύ σ' αυτό;

Ναι, φυσικά. Μα, γιατί να κοροϊδευόμαστε τώρα; Είναι σημαντικό, ό,τι κάνεις, να το βλέπει ο κόσμος, να έχει απήχηση και να ανταποκρίνονται. Όλα παίζουν ρόλο στη δουλειά μας. Αλλά ο κυριότερος λόγος που συμμετέχω στο «YFSF» είναι επειδή ήθελα να ανατρέψω λίγο την όποια εικόνα είχε για μένα ο κόσμος. Ήθελα να «τσαλακωθώ» και να κάνω πράγματα που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι θα τα έκανα εγώ.

Πώς θεωρείς, δηλαδή, ότι σε έχει ο κόσμος στο μυαλό του;

Επειδή με έχει συνηθίσει να κάνω μόνο ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής -την pop- ήθελα να κάνω και κάτι άλλο. Μέχρι τώρα το ευρύ κοινό με ήξερε μέσα από το τραγούδι «Πόλεμο να κάνεις στην μοναξιά», γιατί ήταν μία τεράστια επιτυχία. Αλλά θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα και να μην ταυτίζομαι μόνο με ένα.

Πιστεύεις ότι η μεγάλη επιτυχία, μπορεί να γίνει και τροχοπέδη στην εξέλιξή σου, δεδομένου ότι το κοινό μπορεί να σε ταυτίσει με κάτι συγκεκριμένο;

Ισχύει αυτό, αλλά για μένα αυτή η επιτυχία ήταν ευλογία. Δεν είμαι αχάριστη. Έκανα πολλά μετά και είχα τον χρόνο να κάτσω να βρω τι είναι τελικά αυτό που θέλω. Ήμουν μόλις ένα χρόνο στο τραγούδι, είχα ουσιαστικά πρωτοξεκινήσει κι έγινε το μεγάλο «μπαμ». Ευλογία ήταν αυτό. Και τώρα που βρήκα τον δρόμο μου, άσχετα αν μου πήρε λίγο χρόνο, πάλι τύχη το θεωρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved