Η Indila έρχεται στην Ελλάδα για τον ημιτελικό του «The Voice»
Media

Η Indila έρχεται στην Ελλάδα για τον ημιτελικό του «The Voice»

Ο ημιτελικός του «The Voice» θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πλευρό των διαγωνιζόμενων. Έκπληξη προκαλεί και η άφιξη της Indila της νεαρής Παριζιάνας ερμηνεύτριας, η οποία έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
Στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν 8 παίκτες, 2 από κάθε ομάδα.
Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα δούμε ένα ντουέτο ανάμεσα στον Στέλιο Ρόκκοκαι τον Άλεξ Οικονόμου, αλλά και στον Βασίλη Καρρά με τον Λευτέρη Κιντάτο. Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή τα δύο ντουέτα θα είναι η Τζώρτζια από τους Μπλε με την Κατερίνα Λιόλιου και η Μαντώ με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου. Από την ομάδα του Μιχάλη/Stavento θα δούμε ένα ντουέτο μεταξύ Έλενας Παπαρίζου και Γιούρι Μελικόβ, καθώς και του συγκροτήματος Μέλισσες με την Αρετή Κοσμίδου. Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου θα τραγουδήσουν ο Μάνος Πυροβολάκης με τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη και η Αίμιλη Χαραλάμπους με τον Κώστα Μακεδόνα. Επίσης οι διαγωνιζόμενοι στον ημιτελικό θα πραγματοποιήσουν και μια solo εμφάνιση.
Ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να διακριθούν και να διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του "THE VOICE"; Κοινό και Coaches, θα ψηφίσουν και οι 4 διαγωνιζόμενοι -ένας από κάθε ομάδα- θα είναι εκείνοι που θα περάσουν στην τελική αναμέτρηση.
Αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού, θα ανοίξουν οι γραμμές για τους 4 φιναλίστ και θα παραμείνουν ανοιχτές όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να ψηφίζει το κοινό, όσες φορές επιθυμεί, τον αγαπημένο του παίκτη.
Ο μεγάλος νικητής του "THE VOICE" θα αναδειχτεί έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού και θα κερδίσει ως έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal.
Ο ημιτελικός του "THE VOICE", θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 21:15!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved