Το τέλος της Χουρέμ!
Media

Το τέλος της Χουρέμ!

Ο Χουρέμ... πεθαίνει και τα νούμερα τηλεθέασης του «Σουλεϊμάν» στην Τουρκία εκτοξεύονται!

Ο θάνατος της Σουλτάνας Χουρέμ θα προβληθεί στα επόμενα επεισόδια. Μάλιστα, οι παραγωγοί προβληματίστηκαν ιδιαίτερα για το τέλος που θα έδιναν στον ρόλο, καθώς ιστορικά για τον θάνατό της το 1558 υπάρχουν πολλές εκδοχές. Ότι πέθανε από έμφραγμα, ότι δηλητηριάστηκε από την πρώτη γυναίκα του Σουλεϊμάν, Μαχιντεβράν Σουλτάν, ότι δηλητηριάστηκε έπειτα από εντολή της νύφης της και διαδόχου της, Νουρμπανού Σουλτάν, η οποία βιαζόταν να ανέλθει στην ιεραρχία του χαρεμιού.
Η πιθανότερη βέβαια εκδοχή είναι ότι έφυγε 52 ετών έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, αρρώστια που βέβαια δεν γνώριζαν οι γιατροί της εποχής. Αυτή την εκδοχή επέλεξαν και οι σεναριογράφοι.
Έτσι, στα επεισόδια που προβάλλονται στη γειτονική χώρα η Χουρέμ έχει προσβληθεί από μια ανίατη ασθένεια και της απομένουν λίγες ημέρες ζωής.
Η πρωταγωνίστρια Βαχιντέ Γκιορντούμ μάλιστα σοκαρίστηκε όταν έμαθε το τέλος του ρόλου της όπως αναφέρει το περιοδικό TV Έθνος μιας και πριν έναν χρόνο αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με την υγεία της, το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved